Аеропорт “Бориспіль” скоро відкриють? З’явилися цікаві вакансії для працівників авіації: усі деталі

На сайтах оголошень стали з'являтись доволі цікаві вакансії. В місті Бориспіль затребувані авіаційні техніки і командири повітряних суден та інші вакансії. Аеропорт готують до відкриття?

В перший день грудня в офісі Президента України зробили заяву: якщо будуть створені відповідні умови — то аеропорт “Бориспіль” поблизу Києва відкриють першим. Заступник керівника президентського офісу Андрій Сибіга повідомив, що повітряна гавань “Бориспіль” стала першою, що зачинилася після початку повномасштабного вторгнення росії.

Цей же аеропорт за відповідних умов стане першим серед відкритих в країні. За словами заступника керівника Офісу Президента — “Бориспіль” почне приймати пасажирів та запустить у небо літаки, як тільки це дозволить робити ситуація в сфері безпеки.

Вакансії у місті Бориспіль
Вакансії у місті Бориспіль

Повернення до елементів миру, на думку керівника Офісу Президента Андрія Єрмака — стає можливим тому, що Україна зміцнішала і тепер може забезпечити цьому об’єкту високий рівень безпеки самостійно.

На тлі цих новин аеропорт “Бориспіль” вирішив підігріти інтерес громадян до теми повернення літаків в українське небо і… опублікував декілька вакансій про прийом на роботу на сайті robota.ua. Згідно з ними, у підприємства є потреба у:

  • провідних інженерах з експлуатації повітряних суден;
  • авіаційних техніках з планера та двигунів;
  • командирах повітряного судна – інструкторах А-319 служби організації навчання і тренувань льотного складу;
  • командирах повітряного судна-інструкторах АН-148
  • провідних інженерах з передпольотного інформаційного обслуговування;
  • інженерах 1-ї категорії відділу підготовки виробництва.

Що насправді відбувається і чи варто очікувати відкриття аеропорту “Бориспіль” найближчим часом?

Аеропорт Бориспіль запрошує на роботу інструкторів і командирів повітряних суден
Аеропорт Бориспіль запрошує на роботу інструкторів і командирів повітряних суден

Згідно з офіційною заявою від самого аеропорту — вакансії завжди були і є на подібних сайтах оголошень. Що стосується відновлення роботи повітряної гавані, то наразі співробітники аеропорту зосереджені на збережені власної інфраструктури та висококваліфікованих кадрів. Також в повідомленні аеропорту йдеться про те, що власником оголошення може бути й особа, що працевлаштована на іншому підприємстві.

Аеропорт Бориспіль відкривають: що відомо
Аеропорт Бориспіль відкривають: що відомо

Свій коментар щодо інформації про відкриття “Борисполю” надав і радник Офісу Президента Михайло Подоляк. Він наголосив, що відкриття аеропорту — це питання “не завтрашнього дня”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?