Шеф-кухар Євген Клопотенко розповів про свої заробітки і назвав десерт, який приніс йому мільйон

Відомий український кулінар Євген Клопотенко назвав десерт, на якому заробив свій перший мільйон. Розповідаємо, що з солоденького принесло шеф-кухарю великі гроші і куди він витратив цей прибуток

Український шеф-кухар Євген Клопотенко, який став відомим на усю країну після участі у телевізійному шоу “МайстерШеф” у 2015 році — розповів про свої мільйонні статки, витрати і заробітки. Відверте зізнання сталося в рамках програми “Ближче до зірок”. Євген повідомив, що зараз він вже мільйонер. Поки що гривневий — але все ж таки…

— Я – гривневий мільйонер. Це 30 тисяч доларів. Давайте не будемо думати, що я доларовий мільйонер — наголосив відомий кулінар.

Крім того, Євген Клопотенко вирішив розкрити таємницю заробітку свого першого мільйону. Згідно з його розповіддю — ці гроші він отримав за виробництво варення, але зароблені гроші витратив на створення власного кулінарного бізнесу і персонального бренду.

Євген Клопотенко - вже давно мільйонер: який десерт допоміг йому заробити?
Євген Клопотенко – вже давно мільйонер: який десерт допоміг йому заробити?

Кулінар зізнався, що 2 роки поспіль майже нічого не заробляв. Всі гроші доводилось інвестувати у бізнес. За словами Клопотенка — цю суму інвестицій йому потрібно було повернути, і на це пішло понад 3 роки. В ресторані Клопотенко протягом тривалого періоду працювало 20 людей, яким потрібно було платити заробітну плату. Шеф-кухар розповів, що сам він отримував 2 тисячі доларів — не більше.

Окрім ресторанного бізнесу Євген також вкладає власні кошти у нерухомість. Зараз він вже володіє двома однокімнатними квартирами і будинком, який  планує продавати. Щоправда, наразі через ситуацію в країні можливість продажу стоїть на паузі. А ще Клопотенко розповів, що зовсім скоро хоче придбати собі автомобіль за 50 тисяч доларів.

Євген Клопотенко і його десерт на мільйон
Євген Клопотенко і його десерт на мільйон

Вперше в ефірі була озвучена і сума грошей, яку шеф-кухар вклав на розкрутку власної популярності. Клопотенко повідомив, що реклама власного бізнесу обійшлася йому в суму, що дорівнює приблизно півтора мільйони доларів — за останні 6 років.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?