Ведмеді в Карпатах настільки осміліли, що виходять назустріч туристам: можлива непередбачувана зустріч

Прикордонники в Карпатах останнім часом стали набагато частіше фіксувати за допомогою фотопасток ведмедів, диких котів та навіть рисей. Деякі хижаки виходять навіть на дорогу.

Надзвичайну активність першого тижня зими спостерігають працівники Держприкордонслужби на території Карпат. Фотопастки, що покликані фіксувати порушників кордону, показують не двоногих, а чотирилапих диких тварин.

Тож людей, охочих до нелегального перетину кордону, попередили: краще не випробовувати долю, адже зустріч із ведмедем чи риссю не обіцяє нічого хорошого. Камери за останні 8 днів зафіксували ведмедів у декількох місцях. Двічі в кадр потрапили рисі. А ще у гірській місцевості водяться дикі коти.

Дикі тварини в Карпатах виходять до людей

Граціозних рисей пощастило зустріти в карпатському лісі також Мирону Марецькому. Фотограф зробив чимало знімків із гарними тваринами. Побачити цих червонокнижних тварин шансів мало через їх обмеженість. Але все може статися…

Дикі тварини в Карпатах виходять до людей

Милі клишоногі створіння дійшли до того, що виходять на дорогу і бавляться там, змушуючи водіїв кидати кермо і хапатися за відеокамеру. На автівки ведмедики не зважають, тож про безпеку диких тваринок мають дбати люди, які в цей час їдуть гірською дорогою.

Дикі тварини в Карпатах виходять до людей

Одна частина користувачів, яким потрапило на очі відео, назвала тваринок милими. Інша обурилася, адже зимової днини ці дикі тваринки мають спати в барлогу, а не швендяти лісом. Виходить, із ведмедиками щось не так.

Щоправда, у правдивість знімання повірили далеко не всі користувачі. Деякі висловили припущення, що кумедних ведмедиків було знято не в Закарпатті, а в Болгарії чи Грузії. Інші зауважили, що це взагалі не Європа, а Канада. Та хай там як, спостерігати за ведмежатами доволі весело.

Нові статті

Схожі статті

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.

4-лапий доктор наук: у США кіт здобув докторський ступінь в одному з престижних університетів країни

В США зʼявився вчений кіт. Йому присвоїли науковий ступінь в одному з престижних університетів Вермонту. За що пухнастик отримав винагороду і як звуть цього доктора наук? "Один Факт" дізнався деталі.