Тіна Кароль у маленькій чорній сукні розповіла, чим пишається найбільше наприкінці року: “Тримати стрій”

Українська співачка Тіна Кароль вдягнула чорну сукню і з посмішкою на обличчі підсумувала досягнення минаючого року. Розповідаємо, ким пишається співачка наприкінці 2023 року

“Маленька чорна сукня повинна бути у кожної жінки” — саме так казала колись незрівнянна Коко Шанель. Ідея вдягнути жінок в сукні чорного кольору з’явилася у законодавиці мод після того, як загинув її коханий чоловік Артур Кейпел. В Коко не було можливості носити траур тому, що вона не була із загиблим в офіційному шлюбі. Але Шанель на знак своєї скорботи за коханцем створила сукню чорного кольору з крепдешину, яка мала стриманий декор та крій.

Тіна Кароль в чорній сукні підбила підсумки 2023 року
Тіна Кароль в чорній сукні підбила підсумки 2023 року

В сучасній моді класика чорної сукні збереглася і постійно використовується відомими зірками для створення строгого іміджу. Ось, наприклад —українська виконавиця Тіна Кароль зробила натхненний допис в своєму акаунті Instagram, в якій торкнулася історії про атаку на мобільний зв’язок і зробила певні підсумки року 2023-го, який вже зовсім скоро піде в небуття.

Свій допис Тіна Кароль супроводила яскравими та теплими світлинами у сукні чорного кольору і запропонувала підписникам обернутись на початок цього року. Він, як і увесь 2023-й, був надскладним. Але за словами співачки, ми всі навчились йти вперед, створювати щось нове, мріяти і оберігати попри труднощі, сльози і біль, страх і втому. Тіна Кароль зазначає, що тримати стрій, захищати і надихати в наш час доволі складно. Та завдяки вірі і надії у світле майбутнє нам це вдається зробити навіть незважаючи на складнощі, які створюють зловмисники, хакери та інші недоброзичливці.

Тіна Кароль і її маленька чорна сукня
Тіна Кароль і її маленька чорна сукня

Співачка пригадує спільні зустрічі зі своїми шанувальниками, на яких вона бачила ту саму надію в очах:

— Єдині такі на весь Всесвіт! Пишаюсь! – пише співачка.

Наприкінці допису Тіна висловлює свою щиру віру в те, що енергетичний зв’язок споріднених душ втрачено не буде. І пропонує підписникам вдягнути на обличчя посмішку і надіслати їй та всім своїм друзям смайл добра.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.