Захмарні ціни: скільки коштує відпочинок на Новий рік у Карпатах – Буковель, Яремче, Драгобрат, Пилипець

Цього року відпочинок в Карпатах недешевий через підвищення попиту на цю послугу. Розповідаємо скільки зараз коштує новорічний відпочинок на популярних карпатських курортах.

Новий рік — традиційний час для відпочинку. Цього року українцям пропонують цікаві, але доволі недешеві варіанти оренди житла на новорічні свята в Карпатах. Покататися по засніжених схилах карпатських гір мріють чимало людей, але через великий попит вартість житла на Новий рік тут може бути дуже великою. Проблема ще й в тому, що популярні локації на Новий рік бронюють ще з осені і тому вже зараз знайти бюджетний та навіть дорогий варіант житла дуже складно. Пропонуємо вам невеличкий огляд, скільки коштує житло на новорічні свята на популярних карпатських курортах — Драгобраті, Яремче, Буковелі, Пилипці.

Буковель

Відпочинок в Буковелі взимку: вартість

В цій локації багато елітного житла 4* та 5* вже заброньовано. За даними сайту booking.com, зараз практично 96% місць в готелях такого класу зі СПА-центром недоступно. Більш ніж половина варіантів житла заброньовано і в готелях-садибах (за інформацією засновника туристичної компанії “На море і в гори” Олексія Войцеховського). Він зазначає, що люди починають бронювати готелі та номери ще з жовтня місяця. А ось чим ближче до новорічних свят — тим вартість житла на горнолижних курортах Карпат стає більшою.

Ось, наприклад, станом на 14 грудня на порталі booking.com за номер на 2-х людей в період з 30 грудня по 3 січня (тобто за 4 дні відпочинку) в Буковелі просять від 19720 гривень. За цю вартість готель “Hotel Monysto”, що розташований в 1 км від центру, пропонує комфортний номер на двох, одне двоспальне ліжко або 2 односпальних на вибір, а також — сніданок, що включений у вартість. За цією ціною на сайті залишилось тільки 3 номери.

Тобто, ближче до новорічних свят буде або дорожче, або взагалі оренда стане неможливою — через те, що все навкруги заброньовано.

Готель “Diamond Resort Black SPA” пропонує номер на двох з двома окремими ліжками, можливістю безкоштовної відміни, а також — сніданком, доданим до вартості. Вартість послуги оренди: 33600 за 4 ночі та двох мешканців.

Один з найдорожчих варіантів серед усіх існуючих пропозицій — номер на двох в готелі “Westhills”, що розташований в 1 км від центру курорту. Житло на 4 доби зі СПА та доданим до вартості сніданком обійдеться двом гостям у 79620 гривень. Але й пропозиція дійсно варта цієї ціни: повні апартаменти з ванною кімнатою і спальнею, 1 широким двоспальним ліжком та 1 диваном-ліжком.

Драгобрат

Карпатський курорт Драгобрат
Карпатський курорт Драгобрат

На високогірному курорті Карпатських гір — Драгобраті, згідно з інформацією з сайту booking.com, вже недоступно 85% житла на період з 30 грудня 2023 року по 3 січня 2024 року. Серед тих варіантів, що залишились: родинний номер в готелі “Горизонт” вартістю 18 тисяч гривень на двох людей. Сніданок та вечеря додані у вартість. Передбачена безкоштовна відміна броні. За цією вартістю залишилось лише 2 номери.

Яремче

Вартість відпочинку в Яремче на Новий рік
Вартість відпочинку в Яремче на Новий рік

Станом на вечір 14 грудня booking.com пропонує 76 варіантів житла на дати з 30 грудня по 4 січня на горно лижному курорті Яремче в Карпатах. Також зазначено, що 73% всіх варіантів в цьому регіоні вже заброньовано.

Бюджетний варіант пропонує готель “At Starunchakiv”. Він віддалений від центру курорту на 0.6 км, та має ще 2 вільних номери на вказані дати — з двома ліжками, можливістю безкоштовної відміни броні і номером на трьох всього за 5760 гривень.

Пилипець

Карпатський курорт Пилипець
Карпатський курорт Пилипець

Житло за бюджетною вартістю пропонує готель “Beautiful house” в Пилипці. Номер віддалений від центру курортної зони на 1.5 км. Його вартість: 6 тисяч гривень на 4 доби. Номер на двох з великим двоспальним ліжком, без передоплати. За цією вартістю він лишився всього один.

Є й більш дорогі варіанти. Наприклад, в готелі “Vershyna” можна орендувати номер на двох на 4 доби загальною вартістю 14 тисяч гривень. В розпорядження гостей надається кімната з балконом. Сніданок додано до вартості. Можлива безкоштовна відміна броні. Але номер з такою ціною залишився тільки один.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.