В яких країнах працює “Нова Пошта”, де заплановано відкриття і як нею скористатись українцям за кордоном

Минаючий тиждень пройшов для компанії "Нова Пошта" під знаком відкриттів. Команда запустила бета-версію мобільного застосунку і відкрила нове відділення в Мілані (Італія). Подробиці – далі.

Компанія “Нова Пошта” працює в Україні с лютого 2001 року, а також намагається розширювати сегмент своєї роботи на європейські країни. Наприклад, на минулому тижні було відкрито перше відділення “Нової пошти” в Італії (місто Мілан). На своєму офіційному сайті логістична компанія повідомила, що це — ювілейне, 80-те відділення в Європі.

Згодом планують відкрити ще 2 філіали: в Неаполі та у Римі. Адреса, за якою знаходиться італьянське відділення: Milano, Viale Monte Nero, 72 (кут з Via Augusto Anfossi, 2).

Нове відділення Нової пошти працює в Італії
Нове відділення Нової пошти працює в Італії

Також “Нова пошта” хоче відкрити ще 18 нових відділень протягом 2024 року. В 2023 році вже відбулося відкриття нових філіалів у Франції та Італії. Після цього українська логістична компанія запланувала увійти на ринки Туреччини, Болгарії, Ірландії, Британії, Швейцарії, Хорватії, Словенії, Данії, Швеції, Фінляндії, Норвегії, Греції. Останніми “Нова Пошта” відкриє відділення в Стокгольмі та Осло восени 2024 року.

Якщо задумані плани вдасться реалізувати, то представництва “Нової пошти” будуть успішно запрацюють у 24 європейських країнах. Зараз їх вже відкрито в Литві, Польщі, Чехії, Німеччині, Румунії, Молдові.

Також “Нова пошта” презентувала на минулому тижні власний мобільний застосунок NovaPay, що пропонує українцям можливість оформлення віртуальної картки і відкриття платіжного рахунку. Вигідно сплачуйте в цьому за стосунку різноманітні послуги від “Нової Пошти”. За це на клієнтський рахунок будуть нараховувати 20% бонусів, які в подальшому можна було використати для внесення післяплати, оплати відправлень чи посилок. Зараз в новому мобільному застосунку можна переказати гроші на банківські рахунки чи картки за всіма можливими реквізитами. Також в NovaPay можна оплатити посилки в кредит і поповнювати мобільний телефон, сплачувати податки, послуги ТБ та Інтернету, штрафи і податки, комунальні послуги.

Як українцям скористатись відділеннями “Нової Пошти” за кордоном?

Міжнародний сервіс відправки посилок зараз працює у будь-якому відділенні “Нової пошти”. Скористатись ним легко. Достатньо відвідати особистий кабінет. Також можна прийти особисто у відділення “Нової Пошти”.

Під час оформлення посилки за кордон український номер телефону отримувача краще не вказувати. Адже кур’єр при узгодженні часу доставки буде телефонувати отримувачу і точно не зможе додзвонитись на мобільний телефон з українським номером. Інакше посилкудоставлять невчасно або ж вона взагалі не дійде до адресата. За кордон не можна доставляти такі товари, як їжа, ліки, вироби з тютюну, БАДи, гроші, горючі матеріали, парфуми, тютюнові вироби.

Доставка посилок від “Нової Пошти” за кордоном виконується службою кур’єрської доставки безпосередньо до дверей адресата. Перевірка документів фізичної особи, що отримує посилку від “Нової пошти” за кордоном не проводиться. Отримати її зможе повнолітня особа, що мешкає за адресою, вказаною в накладній документації.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.