Графік роботи банків, поштових відділень та магазинів на Різдво і Новий рік: інформація для споживачів

Різдво за новим стилем в Україні святкують цьогоріч 25 грудня. Святкова дата робить понеділок вихідним днем. Але не для всіх. Розповідаємо, які українські заклади працюють на Різдво і Новий рік.

В цьому році українці вперше святкують Різдво за новим стилем: 25 грудня. Ця дата припадає на перший робочий день тижня — понеділок і автоматично робить його вихідним. Але не для всіх. Деяким категоріям громадян України на роботу все ж доведеться вийти. Серед них, наприклад — працівники “Нової Пошти”, “Укрпошти”, поліції і, звісно – супермаркетів та інтернет-магазинів. Ці заклади будуть працювати на Різдво і Новий рік — але за скороченим графіком. Розкриваємо читачам деталі про графік праці українських закладів на свята.

“Нова Пошта”

Нова Пошта на Різдво працює за звичайним графіком
Нова Пошта на Різдво працює за звичайним графіком

На Різдво, 25 грудня — відділення “Нової Пошти” в більшості своїй працюють за звичайним графіком. А ось в останній день року, 31 грудня, філіали “Нової Пошти” будуть працювати за скороченим графіком: з 9:00 години ранку до 17:00 години вечора.

В перший день нового, 2024 року — усі відділення “Нової пошти” будуть зачинені, а співробітники отримають законний вихідний.

Інтернет-магазин “Розетка”

Інтернет-магазин Розетка на Різдво працює з 10:00 до 19:00 години
Інтернет-магазин Розетка на Різдво працює з 10:00 до 19:00 години

Інтернет-магазин “Розетка”та його філіали у містах України 25 грудня будуть працювати з 10:00 до 19:00 години за київським часом.

Графік роботи “Розетки” 31 грудня – з 9:00 до 16:00 години.

В перший день нового, 2024 року — працівники “Розетки” офіційно вихідні.

“Укрпошта”

Укрпошта 25 грудня працює за звичайним графіком
Укрпошта 25 грудня працює за звичайним графіком

Відділення “Укрпошти” в понеділок, 25 грудня — будуть працювати за своїм звичайним графіком. Графік роботи її відділень на 31 грудня такий же, як і в звичайні робочі дні – без скорочень.

Українські банки

Приватбанк та інші банки України 25 грудня і 1 січня працюють за звичайним графіком
Приватбанк та інші банки України 25 грудня і 1 січня працюють за звичайним графіком

Банки України працюють у звичайному графіку — без урахування святкових днів. В прес-службі “Приватбанку” зазначили, що під час воєнного стану святкових днів в їхньому банківському закладі немає. Тому філіали “Приватбанку” будуть зачинені 24 та 31 грудня — тому що на ці дні припадають офіційні вихідні в країні, неділя. А ось 25 грудня і 1 січня відділення “Привату” будуть працювати у звичайному режимі.

Філіали “Ощадбанку” 25 грудня працюють штатно.

Приватні банківські організації України можуть встановлювати індивідуальний графік роботи на різдвяно-новорічні свята і скоротити часи праці в ці дні.

Супермаркети

Українські супермаркети в індивідуальному порядку можуть змінити графік своєї роботи у дати 24-25 грудня та 31 грудня і 1 січня. Магазини можуть працювати на 1-2 години менше і відкритися на годину чи дві пізніше.

Нові статті

Схожі статті

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.