“95 Квартал” скасував концерт в Буковелі, щоб глядачів не позабирали прямо з залу: Кошовий не коментує

Гумористична компанія "95 Квартал" скасувала концерт у Буковелі після публікації Юрія Бутусова, але в інших містах вони все ж виступлять. Детальніше розповідаємо далі.

Ближче до вечора у вівторок, 26 грудня стало відомо, що запланований на 27 число концерт “Кварталу 95” в Буковелі не відбудеться. Його скасували. Одна з імовірних причин цього — новий законопроєкт про мобілізацію, який дуже влучно співпав із виступом гумористів в самому серці Карпат. На думку багатьох українців – саме там так звані ухилянти ховаються від представників ТЦК.

Журналіст Юрій Бутусов напередодні концерту кварталівців так і написав на своїй офіційній сторінці у Facebook:

27 грудня, о 19:00 можливе формування окремого гірсько-штурмового батальону “Буковель”. Квитки від 1199 до 2499 гривень

Такий собі натяк на те, що саме на концерті “Кварталу 95”, який мав відбутися саме в цей час і в цьому місці — співробітники ТЦК і воєнкоми зможуть знайти багатенько захисників для українського фронту.

Квартал 95 скасував концерт у Буковелі
Квартал 95 скасував концерт у Буковелі

Через деякий час після цього в афіші про виступ кварталівців з’явилися зміни. Позначка “скасовано” свідчила про те, що запланований концерт в Карпатах не відбудеться. Вочевидь, на тлі скандального законопроекту про мобілізацію та допису журналіста Бутусова організатори розважального заходу вирішили не ризикувати та не тягнути Бога за бороду і… скасували концерт.

Під публікацією Юрія Бутусова багато користувачів висловили своє обурення щодо розваг і гумору посеред війни. Дехто з читачів сторінки журналіста в доволі саркастичній манері пожартував:

Бійці елітного батальону Буковель готові до виконання конституційного обов’язку в захисті України

Або ось так:

Вечірній батальйон

Чи

“Краще смерть воїна, ніж життя раба”: президент України

Тим, хто придбав квитки на цей концерт у Буковелі, організатори повідомили, що замість них можна отримати ваучери, які потім можливо поміняти на інші квитки. Євген Кошовий та інші кварталівці ніяких коментарів з приводу відміни концерту не надали.

Наступний найближчий виступ “Кварталу 95” заплановано на 1 квітня 2024 року. Він відбудеться в Одесі, а вартість квитків на цей захід складає від 600 до 2000 гривень. Крім того, 26 грудня відбувся концерт кварталівців у Хмельницькому.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?