Наталка Могилевська заговорила про дітей і розповіла, чому в неї їх немає: “10 років я була самотня”

Співачка Наталія Могилевська поділилась із шанувальниками своїми переживаннями. Вона в свої 48 років дуже сумує з приводу того, що не має власних дітей. Чому так сталося - розповімо далі

Виконавиця цьогорічної прем’єрної пісні “Давай зустрінемо Різдво вдома” Наталка Могилевська прийшла в гості до Дмитра Гордона і у відвертій розмові з ним повідомила, що дуже сумує. Головний привід для такого настрою — відсутність у співачки дітей.

Наталка Могилевська зізналась, що довгих 10 років вона була зациклена на своїй творчій роботі і тому зовсім не мала часу на романтичні стосунки. Щодо народження дитини, то співачка не наважилась її народити через брак часу і відсутність в її житті надійного чоловіка.

За словами Наталки Могилевської – вона спочатку мріяла тільки про успішну кар’єру, а потім зрозуміла – що їй потрібно самій мінятися, адже нормальний чоловік точно не подивиться в бік тієї жінки, яка зациклена лише на своїй роботі.

Наталія Могилевська розповіла, чому так і не народила дитину
Наталія Могилевська розповіла, чому так і не народила дитину

Певний час співачка гадала, що попрацює ще десь з півроку — потім вийде заміж, і будуть діти:

І 10 років я була самотня — резюмувала Наталія Могилевська

Зараз співачка каже, що надія народити дитинку в неї все ще є. Вона вірить, що доля подарує їй диво і вона зможе стати матір’ю.

Наталія Могилевська — українська співачка, композитор, авторка пісень, продюсер, акторка і телеведуча. Має звання народної артистки України. Її сольна кар’єра розпочалася в 1995 році. Серед її пісень окрім “Давай зустрінемо Різдво вдома” є й інші відомі хіти. Наприклад «Відірватись від землі», “В Києві – осінь”, “Ти мені не даєш”, “Відправила Message” та інші.

В 2004-2005 роках Наталка була одружена з бізнесменом Дмитром Чалим. Але діти в подружжя так і не народилися.

Зараз Наталія Могилевська продовжує займатись творчістю і не полишає надії на те, що в неї буде справжня родина і діти.

Нові статті

Схожі статті

Відберуть у пенсіонерів: уряд в 2025 році забере невикористані кошти з банківських рахунків переселенців

Вже наступного року український уряд запланував забрати невикористані грошові кошти з банківських рахунків пенсіонерів, що мають статус ВПО. За яких умов це буде відбуватись?

Кава з фіолетової кульбаби: чому напій з цикорію слід пити кожного дня і в чому його користь насправді

Напої без кофеїну протягом останніх років набирають все більшої популярності – особливо серед тих, хто дотримується здорового способу життя. Одним з них, зокрема, є кава з цикорію. В чому її користь?

Рідкісне явище: над Землею на відстані 1 млн. км пролетів астероїд-сніговик – астрономи його “впіймали”

Днями астрономи зафільмували в небі вкрай рідкісне явище. На відстані 1 млн. км над Землею пролетів незвичний астероїд, зовні схожий на сніговика. Подія сталась 17 вересня.

Сергій Бабкін зізнався у своїх зрадах дружині: “Це було моєю звичкою” – як на це відреагувала Сніжана

Сергій та Сніжана Бабкіни розповіли про особисті негаразди і їхнє подолання є не тільки важливим для самого артиста, а й надихає багатьох його шанувальників.