Наталка Могилевська стала мамою: в новорічну ніч співачка розповіла про свою таємницю і найбільше щастя

"Найбільша мрія мого життя збулася" – Наталія Могилевська поділилась своїм безмежним щастям перед самим Новим Роком. Тепер вона - мама одразу двох дівчаток. Далі розповідаємо подробиці.

48-річна співачка Наталія Могилевська поділилась своїм щастям в новорічну ніч. В ефірі святкового випуску телешоу “Квартал 95” вона зізналася Євгену Кошовому, що удочерила двох дівчаток віком 2 і 10 рочків. Ця приємна подія сталась ще на початку повномасштабного вторгнення.

Наталія Могилевська стала мамою  і розповіла про це публічно
Наталія Могилевська стала мамою і розповіла про це публічно

За словами Наталки Могилевської – її дівчата були буде травмовані психологічно. Ймовірно, донечки співачки перебували на окупованих територіях, тому що співачка розповіла — старшій дівчинці декілька разів доводилось рятувати життя молодшій.

На світлині, яку Наталія Могилевська оприлюднила в своєму Instagram, дівчатка повернуті спинами і їх обличчя не показано. Щаслива матуся зізнається, що планує приховувати обличчя донечок від суспільства якомога більше. Принаймні, протягом останнього року їй це вдавалось робити успішно.

В своєму дописи Наталія Могилевська дякує всім, хто став на захисті її спокою її приватного життя і з повагою віднісся до необхідності адаптації її донечок до нового життя.

Я щаслива… В цю казкову ніч, коли повинні збуватися мрії, найбільша мрія мого життя збулася — ділиться своїми щасливими емоціями співачка.

Свою головну таємницю Наталія Могилевська розкрила на Новий Рік — ту саму, коли здійснюються бажання і трапляються дива.

І з радістю хочу в цю новорічну ніч сказати, що я стала мамою — додала Наталія.

А ще співачка побажала всім дітям України, хто залишився без батьків, знайти свою родину. Крім того, Наталка Могилевська зауважила, що і в подальшому не планує показувати обличчя своїх донечок чи давати будь-які інтерв’ю з приводу вдочеріння.

До речі, нещодавно натяк на материнство від Наталки Могилевської вже звучав. В інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону співачка нещодавно зізнавалась, що дуже сумує через те, що так і не народила дитинку.

Але в неї все ще є надія на щасливу і дружню родину з діточками. І ось — на Новий рік ця надія-мрія виконавиці збулася.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?