Добропарк подарував казку дітям з багатодітних родин: в головних ролях були яскраві вогники і красуня-ялинка

В Добропарку пройшов благодійний вечір, присвячений новорічним святам. Власники закладу організували його для дітей з багатодітних родин міста Києва. Далі читайте детальніше.

Здатність зберегти віру в диво і казку в наш час неймовірно важлива – особливо для дітей, які були змушені швидко подорослішати після повномасштабного вторгнення.

Саме діти зараз потребують затишного місця, де можна хоч на мить забути про війну і сповна насолодитись дитинством, поринути у казковий світ разом із чарівником Доброчаром і помилуватись новорічною ялинкою, прикрашеною яскравими гірляндами та кулями.

Під час благодійного вечора, що був організований представниками громадської організації “Спілка багатодітних родин “Щаслива””, понад 20 дітей з багатодітних родин змогли поринути у новорічну казку і головну ялинку Добропарку.

Добропарк влаштував новорічне свято для дітей з багатодітних родин
Добропарк влаштував новорічне свято для дітей з багатодітних родин

Окрім неї на території ландшафтного парку сяють яскравими вогниками новорічні інсталяції у вигляді снігових баб, оленей та інших казкових героїв.

Зокрема, тут встановлена святкова куля заввишки 10 метрів, а ще – янголи, мерехтливе поле тюльпанів, Тоскана, самшитова долина, поле з лавандою та інші святкові локації.

Голова громадської організації “Спілка багатодітних родин “Щаслива”” Олена Бобровник розповіла, що дітлахам найбільше в Добропарку сподобалася новорічна ялинка, прикрашена чарівними пряничками, а ще – альтанки і ліс з оленями.

На тлі інсталяцій з казковими героями дітлази зробили безліч яскравих фотографій. Особливо малечі сподобалася тюбінгова гірка завдовжки 85 м. Малеча з великою радістю підкорювала швидкісний спуск.

Добропарк цього року став справжнім чарівним місцем, де можна відчути справжню святкову атмосферу. З перших кроків по території парку ви опиняєтеся у світі казки. Тут на вас чекають різноманітні сюрпризи і зустріч з добрим чарівником Доброчаром.

Кожен відвідувач зможе знайти тут для себе щось цікаве, насолодитись свіжим повітрям і здійснити прогулянку по великій території ландшафтного парку.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?