Добропарк подарував казку дітям з багатодітних родин: в головних ролях були яскраві вогники і красуня-ялинка

В Добропарку пройшов благодійний вечір, присвячений новорічним святам. Власники закладу організували його для дітей з багатодітних родин міста Києва. Далі читайте детальніше.

Здатність зберегти віру в диво і казку в наш час неймовірно важлива – особливо для дітей, які були змушені швидко подорослішати після повномасштабного вторгнення.

Саме діти зараз потребують затишного місця, де можна хоч на мить забути про війну і сповна насолодитись дитинством, поринути у казковий світ разом із чарівником Доброчаром і помилуватись новорічною ялинкою, прикрашеною яскравими гірляндами та кулями.

Під час благодійного вечора, що був організований представниками громадської організації “Спілка багатодітних родин “Щаслива””, понад 20 дітей з багатодітних родин змогли поринути у новорічну казку і головну ялинку Добропарку.

Добропарк влаштував новорічне свято для дітей з багатодітних родин
Добропарк влаштував новорічне свято для дітей з багатодітних родин

Окрім неї на території ландшафтного парку сяють яскравими вогниками новорічні інсталяції у вигляді снігових баб, оленей та інших казкових героїв.

Зокрема, тут встановлена святкова куля заввишки 10 метрів, а ще – янголи, мерехтливе поле тюльпанів, Тоскана, самшитова долина, поле з лавандою та інші святкові локації.

Голова громадської організації “Спілка багатодітних родин “Щаслива”” Олена Бобровник розповіла, що дітлахам найбільше в Добропарку сподобалася новорічна ялинка, прикрашена чарівними пряничками, а ще – альтанки і ліс з оленями.

На тлі інсталяцій з казковими героями дітлази зробили безліч яскравих фотографій. Особливо малечі сподобалася тюбінгова гірка завдовжки 85 м. Малеча з великою радістю підкорювала швидкісний спуск.

Добропарк цього року став справжнім чарівним місцем, де можна відчути справжню святкову атмосферу. З перших кроків по території парку ви опиняєтеся у світі казки. Тут на вас чекають різноманітні сюрпризи і зустріч з добрим чарівником Доброчаром.

Кожен відвідувач зможе знайти тут для себе щось цікаве, насолодитись свіжим повітрям і здійснити прогулянку по великій території ландшафтного парку.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.