Семеро поросят: дикі кабани з Луцького району замилували соцмережі родинною прогулянкою (ВІДЕО)

На вулиці Луцького району нещодавно помітили незвичайну делегацію. Двоє дорослих кабанів вийшли з місцевого лісу на прогулянку із виводком поросяток. Деталі читайте в матеріалі "Один Факт".

На вулицях Луцького району декілька днів тому помітили незвичайну делегацію. Двоє дорослих кабанів вивели на прогулянку з лісу цілий виводок малесеньких поросяток. Затишне відео з дикими свинями та їх дітками опублікували у місцевому каналі Telegram і зробили підпис:

Ось таку сімейку кабанчиків помітили у Ківерцівському лісі, яка вийшла до дороги – йдеться у коментарі до цього допису

І дорослі, і маленькі кабанчики чимчикували вздовж дороги і зовсім не боялися людей. На автомобіль дикі тваринки взагалі не звертали ніякої уваги. А ось мама малесеньких поросяток навіть не посоромилася і покормила дитинчат молоком на камеру.

Ківерцівський ліс — це ботанічна пам’ятка природи місцевого значення, яка розташована на території України. Вона знаходиться в межах Ківерцівської громади Луцького району (Волинська область). Ліс займає площу величиною 4.3 га.

Ківерцівське лісове господарство було створене в 1939 році. В архівах не збереглися документи стосовно його створення. Більша частина господарства вкрита лісами. Також тут є лісові розсадники, плантації та не зімкнуті лісові культури.

Дикі кабани із поросятами прогулялися вулицями на Волині (Луцький район)
Дикі кабани із поросятами прогулялися вулицями на Волині (Луцький район)

Породи дерев, які переважають в цьому лісгоспі — звичайна сосна, дуб звичайний, береза повисла, вільха чорна та інші лісоутворюючі породи. На базі цього лісгоспу працює власний лісопильний цех, ремонтні майстерні, а також – консервний цех, в якому виготовляють 25 різноманітних найменувань продукції з лісової сировини. Окрім цього на території Ківерцівського лісництва успішно працює шишкосушарка, яка обслуговує майже 50% лісогосподарських підприємств Волині.

На території цього лісництва працює рекреаційний пункт “Пролісок”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?