“Мама була б щаслива, якби це кільце принесло користь”: Тоня Матвієнко виставила на аукціон мамину прикрасу

Дорогоцінна каблучка Ніни Митрофанівни продається на аукціоні. Донька співачки Тоня вирішила таким чином допомогти українській армії. Деталі читайте в матеріалі "Один Факт".

Каблучка із натурального срібла з камінчиком кольору морської хвилі продається на аукціоні. Здавалось би — звичайнісіньке діло. Але історія потрапляння цієї каблучки на продаж доволі цікава. Її подробиці розкрила на своїй сторінці Instagram ведуча програми “Ближче до зірок” Наталія Солоник.

Справа в тому, що ця дорогоцінна каблучка належала… співачці Ніні Митрофанівні Матвієнко. Рішення про її виставлення на аукціон прийняла донька виконавиці — Тоня. За словами Антоніни — ця каблучка дуже дорога їй як пам’ять про маму, що відійшла у засвіти 8 жовтня 2023 року.

Я сподіваюся, що вона принесе користь захисникам і захисницям — наголосила донька Ніни Митрофанівни.

Мета аукціону — назбирати гроші на FPV дрони для українських воїнів, що боронять Україну на південному напрямку фронту. Кожен, хто внесе пожертви від 100 гривень і більше — отримає шанс стати власником срібної каблучки, яку носила легендарна Ніна Матвієнко. Її донька Тоня впевнена в тому, що її зіркова матуся була б дуже задоволена таким рішенням. Адже ця каблучка може принести реальну користь Україні і тим, хто її зараз захищає.

Телевізійний проект “Ближче до зірок”, в рамках якого напередодні Нового Року було проведено благодійний захід для збору коштів на потреби ЗСУ — виходить на українському каналі “ТЕТ”. Після свят цю благодійну ініціативу було продовжено, але вже у соціальних мережах. Команда телеканалу таким чином, через проведення онлайн-аукціону, збирає кошти на FPV дрони для оборонців півдня України, а саме – військової частини А 7406 та Микити Козачинського, який ініціював цей збір.

Щоб отримати в свою колекцію прикрас каблучку легенди української сцени — співачки Ніни Матвієнко, треба задонатити якомога більше грошей в рамках цієї благодійної програми.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.