“Мама була б щаслива, якби це кільце принесло користь”: Тоня Матвієнко виставила на аукціон мамину прикрасу

Дорогоцінна каблучка Ніни Митрофанівни продається на аукціоні. Донька співачки Тоня вирішила таким чином допомогти українській армії. Деталі читайте в матеріалі "Один Факт".

Каблучка із натурального срібла з камінчиком кольору морської хвилі продається на аукціоні. Здавалось би — звичайнісіньке діло. Але історія потрапляння цієї каблучки на продаж доволі цікава. Її подробиці розкрила на своїй сторінці Instagram ведуча програми “Ближче до зірок” Наталія Солоник.

Справа в тому, що ця дорогоцінна каблучка належала… співачці Ніні Митрофанівні Матвієнко. Рішення про її виставлення на аукціон прийняла донька виконавиці — Тоня. За словами Антоніни — ця каблучка дуже дорога їй як пам’ять про маму, що відійшла у засвіти 8 жовтня 2023 року.

Я сподіваюся, що вона принесе користь захисникам і захисницям — наголосила донька Ніни Митрофанівни.

Мета аукціону — назбирати гроші на FPV дрони для українських воїнів, що боронять Україну на південному напрямку фронту. Кожен, хто внесе пожертви від 100 гривень і більше — отримає шанс стати власником срібної каблучки, яку носила легендарна Ніна Матвієнко. Її донька Тоня впевнена в тому, що її зіркова матуся була б дуже задоволена таким рішенням. Адже ця каблучка може принести реальну користь Україні і тим, хто її зараз захищає.

Телевізійний проект “Ближче до зірок”, в рамках якого напередодні Нового Року було проведено благодійний захід для збору коштів на потреби ЗСУ — виходить на українському каналі “ТЕТ”. Після свят цю благодійну ініціативу було продовжено, але вже у соціальних мережах. Команда телеканалу таким чином, через проведення онлайн-аукціону, збирає кошти на FPV дрони для оборонців півдня України, а саме – військової частини А 7406 та Микити Козачинського, який ініціював цей збір.

Щоб отримати в свою колекцію прикрас каблучку легенди української сцени — співачки Ніни Матвієнко, треба задонатити якомога більше грошей в рамках цієї благодійної програми.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?