Олена Мозгова розповіла про сумний досвід особистих стосунків: “Не відкладайте на завтра свій демарш”

Відома українська продюсерка Олена Мозгова поділилась спогадами про невдалий шлюб і аб'юзивні стосунки. Подробиці її історії — вже в матеріалі від "Одного Факту".

Олена Мозгова — відома українська продюсерка, яка протягом цілого десятиліття жила в законному шлюбі із співаком Олександром Пономарьовим і навіть народила від нього доньку Євгенію.

Подробиці свого особистого житті пані Олена згадує зараз із острахом. Адже стосунки з Олександром Пономарьовим стали для неї, як для жінки, справжнім випробуванням. І все — через моральний аб’юз із боку чоловіка.

Олена Мозгова розповіла про невдалий досвід шлюбу з Олександром Пономарьовим
Олена Мозгова розповіла про невдалий досвід шлюбу з Олександром Пономарьовим

 

Зараз Олена Мозгова називає цей досвід шлюбу не найкращим і пригадує, що колишній чоловік її ображав та не поважав.

Зізнання Мозгової виявилося дуже неочікуваним для багатьох її знайомих, друзів і шанувальників творчої діяльності. На своїй особистій сторінці пані Олена оприлюднила допис, в якому зізналась: раніше їй довелося жити з чоловіком, який її зовсім не поважав. Більш того — він дозволяв собі ображати жінку.

Олена Мозгова зізналась, що такого досвіду, як був у неї — вона не радить нікому. А ще — закликала усіх жінок, що зіштовхнулись із аб’юзом — бігти якомога швидше і подалі від такого чоловіка.

Слід нагадати, що Олена Мозгова перебувала в законному шлюбі тричі. Її перший обранець — хокеїст Валентин Олецький, другий — маловідомий чоловік на ім’я Дмитро. А ось третім чоловіком продюсери став співак Олександр Пономарьов.

Яким саме чином Пономарьов принижував колишню дружину — Мозгова не уточнила. Але надала усім жінкам, що зіштовхнулись із аб’юзивною поведінкою з боку чоловіка, ось таку пораду:

Не відкладайте на завтра свій демарш, тікайте і робіть нове житті, як би це не було важко!

Зараз Олена Мозгова перебуває у нових, більш щасливих та гармонійних відносинах. ЇЇ новий коханий — теж співак та музикант, Девід Аксельрод. В їх родині вже підростає спільна донька Соломія, яка народилась у 2015 році. Олена Мозгова зазначає, що в новому шлюбі вона — нереально щаслива жінка і мама.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?