Олена Зеленська святкує день народження: 5 фактів про першу леді, які розкривають потаємні грані її життя

Сьогодні, 6 лютого, своє 46-річчя відзначає перша леді України — Олена Зеленська. З цього приводу "Один Факт" підготував для вас 5 цікавих фактів про дружину президента, які розкриють її образ.

Перша леді України Олена Зеленська святкує 6 лютого день народження. Сьогодні їй виповнилось 46 років. Пропонуємо до уваги читачів “Одного Факту” 5 цікавих фактів з життя цієї неймовірно красивої, сміливої і мудрої жінки.

Олена Зеленська обирає для створення своїх образів одяг українських брендів
Олена Зеленська обирає для створення своїх образів одяг українських брендів

Факт No 1.

15 років поспіль Олена Зеленська працювала в проекті свого чоловіка, Володимира Олександровича Зеленського, Студії “Квартал 95” сценаристом. Вона була єдиною жінкою серед усієї когорти сценаристів, що писала кумедні жарти для “Вечірнього Кварталу”.

Факт No 2.

Олена Зеленська чекала пропозиції руки і серця протягом 8 років
Олена Зеленська чекала пропозиції руки і серця протягом 8 років

8 років поспіль Олена Зеленська чекала пропозиції руки та серця від свого нинішнього чоловіка — Володимира. Справа в тому, що президент України боявся, що одразу після вступу до шлюбу в них одразу з’являться діти. А це в найближчі плани пари не входило.

Факт No 3.

Олена Зеленська на зустрічі з президентом США Джо Байденом
Олена Зеленська на зустрічі з президентом США Джо Байденом

Олена Зеленська полюбляє стильні образи і прикраси. Про це свідчать стильні аксесуари, які дружина президента одягала на офіційні заходи після повномасштабного вторгнення.

Олена неодноразово продемонструвала свою любов до брошок, сережок і каблучок, в кожній з яких закладено певне повідомлення до світу. Також помічено, що Олена Зеленська обирає для створення власних образів виключно одяг українських брендів.

Як зазначала сама Олена Зеленська — їй дуже пощастило, бо вона народилась в країні, де дуже багато талановитих дизайнерів. Саме завдяки їх таланту в неї є чудова можливість з гордістю презентувати Україну на міжнародній арені.

Факт No 4.

Олена Зеленська дуже любить домашніх тварин. В її будинку мешкають чорний цвергшнауцер на ім’я Петя, рибки в акваріумі, морська свинка та папуга, а ще — швейцарська вівчарка Нора.

Факт No 5.

Олена Зеленська за фахом — архітектор з дипломом магістра. Але в своїй професії жінка не працювала жодного дня. Хоча й закінчила з відзнакою будівельний факультет Криворізького технічного університету і отримала диплом.

Факт No 6.

Олена Зеленська у стильному образі поряд з членами королівської родини Великобританії
Олена Зеленська у стильному образі поряд з членами королівської родини Великобританії

Олена Зеленська прийняла Хрещення за православним обрядом вже в дорослому віці. Хрещеною матір’ю для майбутньої першої леді стала її подруга і колега по творчому цеху Олена Кравець.

Факт No 7.

Олена Зеленська полюбляє стильні образи і прикраси
Олена Зеленська полюбляє стильні образи і прикраси

Серед усіх президентських дружин в світі Олена Зеленська особисто для себе відзначає Мішель Обаму. А ось еталоном краси для першої леді України є акторка Меріл Стріп. Саме на неї Зеленська хоче бути схожою в 60 років.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.