“Навіть тоді, коли я не вірив сам собі”: історія кохання Валерія та Олени Залужних довжиною у 20 років

Генерал Валерій Залужний відомий чи не кожному звичайному українцю. А ось про його особисте життя відомо мало. "Один Факт" пропонує до уваги читачів історію кохання Валерія та Олени Залужних.

Валерій Федорович Залужний — український генерал, який до недавнього часу працював на посаді головнокомандувача ЗСУ. На своїй особистій сторінці у соцмережі Facebook він доволі рідко ділиться подробицями особистого життя і тому чималій кількості українців цікаво — хто ж прикриває тил сміливого генерала, поки він стоїть на захисті нашої держави?

Валерій Залужний з дружиною Оленою
Валерій Залужний з дружиною Оленою

Дружину Валерія Залужного, яка йде з ним пліч-о-пліч по життю вже понад 20 років — звати Оленою. Світлини з коханою рідко, але все ж з’являються у життєписі соціальних мереж колишнього головнокомандувача.

Валерій Залужний оприлюднив нову світлину з коханою дружиною: поруч і в радості, і на полях
Валерій Залужний оприлюднив нову світлину з коханою дружиною: поруч і в радості, і на полях

Майже відразу після свого звільнення з посади головкома ЗСУ, яке сталось днями, Валерій Федорович оприлюднив на своїй сторінці нову світлину зі своєю дружиною.

Подружжя стоїть поряд, в обіймах одне одного, у військовій формі посеред чистого поля. Незважаючи на усі повороти та випробування долі, які випали на рахунок цієї пари — Олена та Валерій залишаються разом. Як починалось їх кохання та які життєві перепони вдалось пережити подружжю Залужних — читайте про це далі.

Валерій та Олена Залужні познайомились понад 20 років тому
Валерій та Олена Залужні познайомились понад 20 років тому

Валерій Залужний познайомився зі своєю дружиною понад 20 років тому. І хоча генерал напрочуд рідко розповідає подробиці свого особистого життя – все ж іноді широкій українській аудиторії вдається отримати трохи інформації про родину та кохання всього життя Валерія Федоровича.

Зазвичай Валерій Залужний згадує свою дружину в публічному просторі в особливі дати. Ось такими словами, наприклад, генерал привітав кохану з її днем народження:

Все, що в мене є і все, чого я досяг — це Ти! — написав колись Валерій.

І ці слова якнайкраще передають ті почуття кохання і відданості, які царюють в їх парі.

Дякую тобі за повітря, за серця стук, за мрії, які дійсно збуваються – писав Валерій Залужний.

Про Олену Залужну відомо, що вона працює фінансистом в компанії “Укргазбанк”. А ще — забезпечує надійний тил свому чоловікові та виховує двох їхніх дітей.

Дружина Валерія Залужного працює фінансистом
Дружина Валерія Залужного працює фінансистом

Разом із коханим вона дуже полюбляє подорожувати, вивчати культуру і традиції різних міст та країн. Валерій Залужний колись зізнавався, що під час подорожей полюбляє вдягати спортивний костюм та йти на прогулянку, щоб подивитись на незнайомі вулиці.

Однак з 2014 року проводити час із родиною вдається дуже рідко. Особливо важко прийшлось подружжю Залужних після початку повномасштабного вторгнення, коли на генерала лягла величезна відповідальність за існування цілої країни. У Валерія Федоровича залишалось дуже мало часу для родини. Втім, його дружина і діти з розумінням ставляться до особливостей роботи голови родини і вимушеної розлуки із ним.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.