Зірки ТСН скоро забудуть їхні обличчя: Лідія Таран осіла у Франції, а Наталія Мосейчук – пішла в Мережу

Студія телевізійної служби новин (ТСН) стала після 24 лютого 2022 року якоюсь пустою і самотньою. Куди поділись її незмінні ведучі Наталія Мосейчук та Лідія Таран — розповість "Один Факт".

Повномасштабне вторгнення кардинально змінило життя не тільки пересічних українців, алей зірок національного телебачення. Ось, наприклад, в студії новин ТСН українці від початку військових дій більше не бачать ані красуню-білявку Лідію Таран, ані брюнетку Наталію Мосейчук. Куди ж поділись ці дівчата і чим наразі займаються? Читайте про це у матеріалі від “Одного Факту”.

Ведуча Лідія Таран переїхала до Франції
Ведуча Лідія Таран переїхала до Франції

Після 24 лютого 2022 року життя багатьох українців змінилося безповоротно. Зміни торкнулись практично кожного представника нашої нації і зірки українського телебачення — не є виключенням. І справа тут — не тільки в повній трансформації якихось побутових речей. Кожен із нас, українців, змінився внутрішньо. Ось, наприклад, Наталія Мосейчук на тлі таких змін пішла зі студії ТСН і знайшла себе у новій діяльності — в соцмережах. Її колега Лідія Таран взагалі виїхала з країни і зараз перебуває у Франції. Але –давайте про все по черзі.

Лідія Таран після початку повномасштабного вторгнення кардинально змінила своє життя. Зірка телевізійних новин, яка здобула популярність на каналі “1+1” — виїхала разом із своєю донькою за кордон і зараз перебуває у Франції. Знаменитість зізналась, що обмірковувала варіант повернення до Києва. Але потім, коли біля її будинку впала ракета — вирішила не жартувати із долею.

Незважаючи на складні обставини Долі Лідія Таран не полишає надії повернутись до рідної студії ТСН і знов викладати глядачам новини зі всієї України.

Зараз Лідія Таран працює виїзним кореспондентом у Франції. В місцевому університеті ведуча здобуває другу вищу освіту. Донька ж Лідії навчається одразу у двох навчальних закладах середньої освіти – з французьким та українським напрямком.

Наталія Мосейчук — колега Лідії Таран по студії новин. Ця ведуча покинула студію тимчасово. Спочатку Мосейчук відправилась у відрядження до Польщі — на евакуаційному потязі. Але потім, коли Київ захистили від навали сусідів — повернулась.

Наталія Мосейчук з ТСН перейшла у соціальні мережі
Наталія Мосейчук з ТСН перейшла у соціальні мережі

Зараз Наталія Мосейчук обрала замість телебачення інших формат ведення новин. Журналістка перейшла у соціальні мережі та розвиває свій канал на Youtube. Саме там зірка українського телебачення бере інтерв’ю у відомих українських особистостей.

Наприклад, днями вийшла цікава розмова Мосейчук із Марком Фейгіним. Також на каналі української журналістки можна побачити розмови із казахом Жасуланом Дуйсембіним, який підтримує Україну. Крім того, в соцмережах Наталія Мосейчук зараз веде політичну програму “Теми з Мосейчук”. Сюди приходять різні гості і за круглим столом обговорюють політичні та економічні проблеми України.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?