Ми за крок до Євро-2024: фінал відбору – де і коли дивитися матч Україна-Ісландія онлайн – розклад трансляцій

Україна вийшла у фінал плей-оф відбору на Євро-2024. "Один факт" дізнався точну дату, коли матч Україна-Ісландія і розповість усім, хто любить футбол, де дивитися онлайн матч Україна-Ісландія

Футбольний матч проходив на спортивному стадіоні в містечку Зениця (Боснія). Результати футбольного змагання: 2:1 на користь України.

Перебіг переможного матчу Україна-Боснія і Герцеговина

Матч Україна – Боснія і Герцеговина пройшов у 2 тайми. В першому з них команди діяли обережно, тому небезпечних моментів створено не було. Рахунок наприкінці цього тайму склав 0:0.

Вже у другому таймі, коли йшла його 57-ма хвилина – гравці команди Боснії та Герцеговини зуміли вирватися уперед. М’яч зрикошетив від захисника Миколи Матвієнка і влетів у дальній кут воріт українців.

Але збірній Сергія Реброва вдалося відігратися всього за 5 хвилин до завершення другого тайму. Гол забив із правого флангу Роман Яремчук.

За декілька хвилин цей самий гравець Яремчук зробив блискучий асист. Роман виконав подачу м’яча на Артема Довбика, а той вже головою забив неперевершений другий гол до воріт супротивника.

Гол Довбика став вирішальним і дозволив Україні здобути перемогу і пройти у фінал плей-оф відбору на Євро-2024.

 

Де пройде фінал плей-оф відбору на Євро-2024?

Де пройде фінал плей-оф відбору на Євро-2024
Де пройде фінал плей-оф відбору на Євро-2024

Суперника України у фіналі плей-оф відбору на Євро-2024 визначили по результатах матчу між Ісландією та Ізраїлем. Гра цих команд проходила на спортивному стадіоні у Будапешті. Ісландія вийшла в ній переможцем, обігравши ізраїльтян із рахунком 4:1.

Таким чином, фінал плей-оф відбору на Євро-2024 пройде для України у боротьбі проти команди Ісландії.

Матч між цими футбольними командами відбудеться у Вроцлаві (Польща).

Коли матч Україна – Ісландія: точна дата

Футбольний матч Україна-Ісландія: точна дата
Футбольний матч Україна-Ісландія: точна дата

Точна дата, коли матч Україна – Ісландія. “Один Факт” повідомляє усім, хто любить професійний футбол: матч 26.03.2024, у вівторок – не пропустіть.

Дивитися онлайн матч Україна-Ісландія можна на регіональному каналі “Суспільне”. Також цей матч включено у пакети платних медіасервісів.

Трансляція футбольного матчу “Україна-Ісландія” буде вестись на телеканалі “Megogo футбол”, а також на медіасервісі “Спорт” від Megogo. Нові користувачі зможуть придбати підписку на ці сервіси за акційною ціною: 29 гривень на 7 днів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?