Футбол єднає серця: перед матчем Україна-Ісландія коментатор зробив пропозицію журналістці (ВІДЕО)

Романтична подія сталася перед початком футбольного матчу Україна-Ісландія. Спортивний коментатор зробив пропозицію руки та серця журналістці. Більш детальніше читайте в матеріалі "Один Факт".

Вчора, 26 березня, футбольна збірна України здобула блискучу перемогу в матчі з командою Ісландії. Але ще до початку цього матчу трапилась ще одна перемога — на романтичному фронті.

Футбольний коментатор Вадим Шевякін вирішив освідчитись у коханні своїй дівчині Марині Машкіній. Їх романтичні відносини розпочались декілька років тому. У соціальних мережах ця пара вже давно публікує спільні світлини з відпочинку або ж звичайні фото з дому.
Цьогоріч Вадим вирішив перевести відносини з коханою на інший рівень і.. запропонував їй стати однією родиною.

Я не хочу навіть уявляти, як це – жити без тебе — заявив Вадим Шевякін прямо під час прямого етеру.

В день, коли хлопець запланував освідчитись своїй обраниці — сама Марина Машкіна знаходилась у польському Вроцлаві. Саме там, на спортивному стадіоні “Тарчинський Арена Вроцлав” відбувся переможний для нашої країни матч “Україна-Ісландія”.

Марина Машкіна і Вадим Шевякін
Марина Машкіна і Вадим Шевякін

Вадим Шевякін в цей же час знаходився в Україні та коментував фінальну гру плей-офф відбору на Євро 2024. Знаходячись в студії запису, хлопець зв’язався з Мариною Машкіною по відеозв’язку та несподівано для неї та усіх глядачів передав коханій якийсь пакет.

Вадим запропонував дівчині відкрити пакунок і подивитись, що там знаходиться всередині. Марина розкрила презент і побачила в ньому весільну обручку.

Кохана, виходь за мене, будь ласка – попросив її в наступну мить Вадим Шевякін.

Марина, не стримуючи радісних емоцій, відповіла обранцю “так”.

Оскільки всі ці події відбувались в прямому етері — їх змогли побачити мільйони глядачів і фанатів українського футболу. Відео з освідченням хлопця дуже швидко стало вірусним у соцмережах. Побачити цей найромантичніший момент вчорашнього матчу можна нижче.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?