Ксенія Мішина задає всеукраїнський тренд: скільки коштує собака породи мальтіпу, яку завела екс-холостячка

Ксенія Мішина в першій половині квітня завела собі домашнього улюбленця. Песик Одін належить до породи мальтіпу, яка зараз в фаворі в українців. Що це за порода і скільки вона коштуϵ — читайте далі.

Українська акторка Ксенія Мішина нещодавно завела собі домашнього улюбленця. Руденький і кудлатий песик з оченятами-намистинками з перших днів став головним героϵм на сторінці акторки. Собачка, яку завела собі Ксенія Мішина — належить до породи мальтіпу.

Цікаво, що маленькі собачки ціϵї породи спочатку стали трендом в соцмережі TikTok і набули велетенської популярності серед українців.

Зараз в Україні активно купують песиків породи мальтіпу, як у Ксенії Мішиної. І це — незважаючи на високу вартість тваринки. Середня ціна собак породи мальтіпу в Україні зараз варьюϵться від 700 до 1000 ϵвро, що в гривневому еквіваленті становить від 29700 до 42400 гривень.

Однак екземпляри із гарною родословною продають ще дорожче: за 1500 ϵвро, що дорівнюϵ 63500 гривень. Придбати собачку такої породи можна в притулках або в приватних продавців.

Собачок породи мальтіпу вперше вивели в Америці. Ця порода – результат схрещування пуделю та мальтійської болонки. Головна перевага породи — її гіпоалергенність. Шерсті в ціϵї тваринки немаϵ — лише волосся, яке покриваϵ шкіру.

Собака породи мальтіпу: вартість
Собака породи мальтіпу: вартість

Середня вартість мальтіпу в Україні на сьогоднішній день: 30 тисяч гривень. Однак вартість цих собачок може коливатись в залежності від родословної, рівня чистоти породи, репутації притулку, в якій виросло цуценя мальтіпу.

В Україні придбати собачку породи мальтіпу можна у великих містах (Одеса, Львів, Харків, Київ). Замовити цуценя мальтіпу можна і на онлайн-сайтах. Саме там можна подивитись пропозиції від різних продавців і порівняти вартість пухнастика.

Приватні пітомники також пропонують на продаж чистокровних або мішаних собак породи мальтіпу. В них ϵ власні сайти, де можна дізнатись більше про породу та вартість цуценят мальтіпу.

Нові статті

Схожі статті

З нагоди Дня вишиванки Катя Осадча продемонструвала вишиту частину гардеробу: одна блузка тягне на 40 тисяч

Катя Осадча, пам'ятаючи модельне минуле, полюбляє вбиратися у вишиванки. У неї ціла колекція вишитого одягу різних відтінків та фасонів. От і з нагоди Дня вишиванки ведуча не стрималася.

Було кохання, але потім зʼявилась коханка: Остапчук, Мірзоян та Павлік – чому покинули дружин із дітьми

Віктор Павлік, Володимир Остапчук та Арсен Мірзоян відверто зізнались, що покинули свої сім'ї заради коханок: що відомо про особисте життя зірок?

Схожі між собою лише носом та посмішкою: Віктор Павлік показався разом зі своїм старшим сином та онуком

58-річний співак Віктор Павлік опублікував фото зі своїм старшим сином Олександром та онуком Давидом: як виглядають та чим займаються? Подробиці.

З макіяжем і манікюром: 76-річна Софія Ротару залишила за собою статус ікони жіночої краси навіть на пенсії

Софія Ротару — еталон жіночої краси. В свої 76 років співачка виглядаϵ так само бездоганно, як і в юні роки. Подивіться на стильні образи 76-річної артистки, яка являϵ собою взірець жіночності.