Українцям розповіли, як повернути гроші, які застрягли всередині банкомату: чекати доведеться довго

Якщо банкомат не видав вам ваші гроші – підготуйтесь чекати на них довше, аніж 5 хвилин. Монобанк розповів про нюанси процедури повернення. Більше деталей розповість "Один Факт".

“Монобанк” нещодавно став обʼϵктом критики з боку своїх кліϵнтів. Багато хто з користувачів цього банку під час зняття коштів із банкомату зіштовхуϵться із тим, що банкноти зостаються всередині. Ба більше, повернути власні гроші вдаϵться далеко не відразу, а лише через 60 діб.

Як пояснили у “Монобанку”, саме такий термін визначаϵться правилами системи платежів. Якщо кліϵнт подав заяву про оскарження — гроші повернутся до нього далеко не відразу.
Розʼяснення від банку щодо повернення коштів, що застрягли у банкоматі, зʼявилось після скарги одного із банківських користувачів. кліϵнт Монобанку зіштовхнувся із тим, що гроші під час зняття в банкоматі з його картки списали, а ось готівку банкомат так і не видав.

Українцям розповіли, як повернути гроші, які застрягли всередині банкомату
Українцям розповіли, як повернути гроші, які застрягли всередині банкомату

Звісно, він відразу звернувся у службу підтримку “Монобанк”. У відповідь співробітники банку розповіли, що затримки із поверненням грошей виникають через особливості роботи системи платежів.

Оскарження платежів, що повʼязані із ненаданням послуги — виконуються у повній відповідності до прийнятих процедур. Ці процедури передбачають направлення запиту до системи платежів щодо остаточного списання грошових коштів. Загалом процес займаϵ до 11 днів зо дня проведення зі зняття грошей. Лише через цей час “Монобанк” може розпочати процедуру оскарження.

Монобанк повідомив, що робити, якщо банкомат не віддав гроші
Монобанк повідомив, що робити, якщо банкомат не віддав гроші

Оскільки кліϵнт направляϵ до банку запит щодо остаточного списання коштів, то з боку банківського закладу відбуваϵться ініціація процесу оскарження операції.

І банк очікуϵ на відповідь від платіжної системи. Максимальний строк, в який її надають, становить 60 днів. Але, за інформаціϵю від самого банку – відповідь від платіжної системи надходить набагато швидше.

Термін у 60 діб встановлено платіжною системою і якимось чином на нього вплинути “Монобанк” не маϵ можливості.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева і 94-річна Ліна Костенко стали іконами жіночої краси

Ада Роговцева і Ліна Костенко – дві творчих особистості, які зробили великий внесок в українське мистецтво. В своϵму почесному віці ці жінки залишились взірцем жіночої краси.

Був промінцем світла у темному царстві: як повелитель вовчиць Олег Винник став найненависнішим артистом

Здобув шалену популярність та прихильність, але швидко залишився без неї через одну причину: де наразі перебуває Олег Винник та що з ним сталось?

Перевірте свій: номери квартир, які притягують щастя і багатство та як обрати “вдалу” адресу для життя

Це дійсно важливо знати, якщо ви хочете, щоб у вашій оселі завжди панувало щастя, благополуччя та достаток: номери квартир, які приносять вдачу.

Наталія Могилевська вперше показала на фото свою молодшу прийомну дочку: обіймає так міцно, як рідну маму

Наталія Могилевська з головою поринула у материнські турботи. Ось і 16 травня, у День вишиванки, не забула вбрати молодшу донечку Софійку у біленьку вишиту сукенку.