Як зняти готівку і переказати гроші у разі відключень світла: “Приватбанк” розповів українцям, куди йти

Віялові відключення світла за останні декілька днів стали для України нормою. В державному банку "ПриватБанк" розповіли, як зняти готівку та переказати кошти у випадку, коли світла немаϵ.

Державний банк “ПриватБанк” надаϵ кліϵнтам послуги з переводу грошей та зняття готівки навіть при віялових відключеннях світла. Ця послуга можлива як в онлайн-форматі, так і у філіях.

Кожен українець може скористатись усіма банківськими послугами навіть в тому випадку, якщо стався блекаут. Серед цих послуг ϵ ї зняття готівки, і переказ коштів.
Співробітники Приватбанку зазначили, що під час імовірних блекаутів будуть працювати не всі відділення, а лише чергові.

Ви можете отримувати банківські послуги у наших чергових відділеннях — розповіли представники ПриватБанку

Окрім цього кліϵнти Приватбанку мають можливість отримати комплекс банківських послуг онлайн. Мобільний банкінг працю ϵв режимі 24/7. Щоб скористатись допомогою банківських спеціалістів, кліϵнт може зателефонувати за номером 3700.

Отримання послуг та підтвердження банківських операцій можна здійснювати в застосунках “Приват24” та “Приват24 для Бізнесу”.

Отже, щоб отримати доступ до банківських послуг “ПриватБанку”, потрібно дістатись чергового відділення. Якщо такого поблизу немаϵ, то банківські послуги можна буде отримати у відділеннях банківської мережі powerbanking.

Приватбанк розповів, де взяти готівку під час віялових відключень світла
Приватбанк розповів, де взяти готівку під час віялових відключень світла

Ця мережа була впроваджена за ініціативи НБУ. Філії банків, які додані до ціϵї мережі – будуть працювати навіть під час всеукраїнських блекаутів.

В складі мережі українських банків powerbanking зараз налічуϵться понад 2390 відділень. В них облаштовані альтернативні джерела живлення електроенергії, а також діϵ посилена інкасація готівки та працюϵ додатковий персонал. Окрім цього в такій системі працюють резервні канали звʼязку.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.