Графік відключення світла 12 червня: коли не буде електроенергії – що кажуть в ДТЕК і Укренерго

Стало відомо, коли будуть діяти відключення світла 12 червня 2024 року: у яких областях України вимикатимуть електроенергію та в які години? Подробиці.

Протягом дня 12 червня в Києві та Київській області будуть діяти графіки стабілізаційних відключень електроенергії після обіду. Про це повідомляє компанія ДТЕК.

Згідно з повідомленням, Укренерго надав команду на проведення стабілізаційних відключень світла в період з 15:00 до 23:00. Компанія зазначає, що в разі відсутності електроенергії в періоди, визначені білою зоною графіків, можливе виникнення локальної аварії.

Укренерго опублікували графік відключення світла на 12 червня
Укренерго опублікували графік відключення світла на 12 червня

Генеральний директор компанії-постачальника електроенергії Yasno Сергій Коваленко зазначає, що ситуація з рівномірним розподілом обмежень по регіонам дійсно покращується. Енергоживлення об’єктів критичної інфраструктури продовжує залишатися без обмежень, попри запровадження нових графіків відключень електроенергії. 11 червня, у вівторок, у всіх регіонах України вступають у дію графіки погодинних відключень електроенергії з 14:00 до 23:00. Про це повідомляють Українські Новини.

Укренерго опублікували графік відключення світла на 12 червня
Укренерго опублікували графік відключення світла на 12 червня

Міністерство енергетики України оголосило про впровадження нового порядку застосування графіків погодинних відключень. Цей порядок почав діяти в тестовому режимі з суботи, 8 червня, і має на меті забезпечити зменшення тривалості обмежень у постачанні електроенергії.

Укренерго опублікували графік відключення світла на 12 червня
Укренерго опублікували графік відключення світла на 12 червня

Укренерго визначає ліміти на споживання електроенергії та встановлює часові рамки, протягом яких діятимуть ці обмеження в усіх областях країни. Погодинні відключення, що впроваджуються у визначені години, публікуються обленерго в кожному регіоні, надаючи населенню та підприємствам чіткий графік відключень.

Ці заходи спрямовані на оптимізацію використання електроенергії та запобігання перевантаженню енергосистеми країни. Важливо зазначити, що критичні інфраструктурні об’єкти продовжують отримувати електроенергію без перерв, забезпечуючи безперебійну роботу медичних закладів, водопостачальних систем, транспортної інфраструктури та інших важливих сфер життєдіяльності.

Нові статті

Схожі статті

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять вийти зі своєї зони комфорту

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки прогнозують вам нові можливості, якщо ви спробуєте щось нове. Астрологічний прогноз.

Прожили разом вже 29 років, але діточок не народили: історія кохання і невдалого материнства Руслани Лижичко

51-річна українська співачка Руслана Лижичко давно живе в щасливому шлюбі зі своїм продюсером Олександром Ксенофонтовим. "Один Факт" розповість, як розпочиналась і розвивалась їх історія кохання.