Графік відключення світла 20 червня: де, коли і по скільки годин не буде електроенергії – що каже Укренерго

Компанія "Укренерго" вже традиційно надвечір оприлюднила графіки відключень світла. Дізнайтесь, в які години і де будуть обмежувати споживання електроенергії українцям в четвер.

Національна енергетична компанія НЕК “Укренерго” повідомила графіки відключення світла на 20 червня 2024 року. Згідно з актуальною інформацією, обласні енергетичні компанії в усіх регіонах України в четвер, 20 червня, застосовуватимуть погодинні відключення. Точний графік вимкнень світла: з 00:00 до 24:00 години. Тобто, завтра обмеження споживання електроенергії будуть цілодобовими.

Головна причина стабілізаційних вимкнень світла — високий рівень споживання електроенергії в робочі дні та аномальна спека, яка знов повернулась в Україну.

Графік погодинних відключень світла 20 червня 2024 року не буде застосовуватись для обʼєктів критичної інфраструктури.

Графіки відключень світла на 20 червня 2024 року
Графіки відключень світла на 20 червня 2024 року

В ДТЕК також повідомили, що в Києві в період із жовтня 2022 року і до сьогодні майже втричі скоротили кількість багатоповерхівок, які працюють на одній лінії з обʼєктами критичної інфраструктури. Раніше таких домівок в столиці налічувалось 1497 одиниць, що становить 12% від загальної кількості багатоповерхівок.

Станом на червень 2024 року кількість багатоповерхівок, яким не відключають світло під час дії графіків – становить 510 одиниць (4%).

В ДТЕК зазначили, що продовжують плідну співпрацю із місцевою владою, щоб зробити стабілізаційні відключення світла максимально справедливими для всіх.

До речі, після останньої масштабної негоди, яка декілька днів тому накрила Київ — близько 300 тисяч родин залишились без світла. Зливи та грози, що вирували в Київській області — спричинили падіння дерев і підтоплення ліній електропередач.

Графік відключень електроенергії на 20 червня: в які часи не буде світла
Графік відключень електроенергії на 20 червня: в які часи не буде світла

Українським енергетикам вдалось повернути світло у понад 300 тисяч домівок. Відновлювальні роботи тривали цілодобово.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 29 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: екстрим цього дня буде зашкалювати – прогноз

Гороскоп на 29 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять зробити день суто для відпочинку - заплануйте активності для вас та ваших близьких.

Олена Кравець порівняла себе із мегазіркою світового масштабу Роббі Вільямсом: “Зібрались у повному складі”

Екс-учасниця гумористичного шоу "Квартал 95" Олена Кравець порівняла себе з 50-річним британським співаком Роббі Вільямсом. Читайте, що спільного у Кравець із зіркою світового масштабу.

Царське варення з порічок на радість онучатам: готую найсмачніший десерт щороку і до весни його вже нема

Літній сезон — це ідеальний час для приготування різноманітних десертів на зиму. Особливо смачненьким виходить варення із порічки. Знайомтесь із рецептом його приготування.

“Зʼявилася дитина не від Мірзояна”: відомий український співак розкрив секрет стосунків із Тонею Матвієнко

Останні декілька тижнів фанати співака Романа Скорпіона тільки те і роблять, що обговорюють його імовірний роман із дружиною Арсена Мірзояна, Тонею Матвієнко. Артист прокоментував ці чутки особисто.