Графік відключень світла на 21 червня: в Укренерго розповіли, де і коли вимикатимують електроенергію

В ДТЕК і Укренерго надали графіки відключення світла на 21 червня 2024 року. Дізнайтесь, в які години та у яких регіонах будуть вимикати світло в останній робочий день тижня — пʼятницю.

У пʼятницю, 21 червня обласні енергетичні компанії будуть застосовувати в регіонах України графіки погодинних відключень. По всій країні будуть діяти обмеження електроенергії з 00:00 до 24:00 години.

В національній енергетичній компанії “Укренерго” зазначили, що в період часу з 00:00 до 06:00 та з 13:00 до 23:00 21 червня 2024 року обсяг обмежень електроенергії буде більшим. Головна причина відключень світла — наслідки масованих атак російських загарбників по енергетичних обʼєктах України.

Графік відключення світла на 21 червня 2024 року: ДТЕК надали інформацію
Графік відключення світла на 21 червня 2024 року: ДТЕК надали інформацію

Обмеження споживання електроенергії 21 червня для обʼєктів критичної інфраструктури діяти, як і зазвичай — не будуть.

“Укренерго” розповіли про стан енергетичної системи України після ракетно-дронової атаки росіян в ніч на 20 червня 2024 року. В результати атаки було пошкоджено обʼєкти енергетики в чотирьох областях України. У звʼязку із цим обсяги обмежень споживання електроенергії було збільшено з 11:00 години ранку 20 червня.

Масований удар по енергетичних обʼєктах України, завданий минулої ночі — був сьомим за рахунком, починаючи з 22 березня 2024 року. Згідно із даними від енергопостачальника – це була комбінована ракетно-дронова атака. Серед її наслідків — пошкодження обʼєктів енергетичної інфраструктури у Вінницькій, Донецькій, Дніпропетровській областях. Також пошкодження зафіксовані в мережах обленерго в Київській області.

Графіки відключень світла на 21 червня 2024 року
Графіки відключень світла на 21 червня 2024 року

На територіях, де ситуація з безпеки це дозволяє — було проведено аварійно-відновлювальні роботи. Так, протягом дня 20 червня було відновлено енергопостачання для побутових споживачів з Вінницької та Дніпропетровської областей.

Також заживлення електроенергією повернулось до абонентів “Укренерго” з Київської області.

Нові статті

Схожі статті

Рідкісне явище: над Землею на відстані 1 млн. км пролетів астероїд-сніговик – астрономи його “впіймали”

Днями астрономи зафільмували в небі вкрай рідкісне явище. На відстані 1 млн. км над Землею пролетів незвичний астероїд, зовні схожий на сніговика. Подія сталась 17 вересня.

Сергій Бабкін зізнався у своїх зрадах дружині: “Це було моєю звичкою”, – як на це відреагувала Сніжана

Сергій та Сніжана Бабкіни розповіли про особисті проблеми і їхнє подолання є не тільки важливою для самого артиста, а й надихає багатьох його шанувальників.

“Ніякі стосунки”: Олег Собчук розкрив правду про розрив із дружиною Марією Собчук після 20 років шлюбу

Олег Собчук, відомий український музикант і фронтмен гурту "СКАЙ", нещодавно вперше заговорив про своє завершення стосунків з колишньою дружиною Марією Собчук.

Каштани по-новому: 2 простих рецепти, які зроблять з вас шеф-кухаря! Страви, які нічого не коштують

Приготування каштанів – це простий і приємний процес, який відкриває безліч кулінарних можливостей. Цей делікатес стане чудовим доповненням до вашого столу.