Замість кого на 1+1 прийшла Наталія Островська, а тепер і сама йде з екранів: всі таємниці програми ТСН

Ведуча новин "ТСН" Наталія Островська повідомила, що незабаром… піде з екранів. Чи насправді зірку телеекранів чекають серйозні зміни і які події відбудуться в житті Островської найближчим часом?

Ведуча “ТСН” Наталія Островська від початку повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року стала дедалі більше зʼявлятися на телеекранах. В день 24 лютого у неї взагалі повинен був бути вихідний, однак з самого ранку вона поїхала на роботу і з тої пори щодня зустрічається з глядачами в ефірі “Єдиного Марафону” на каналі “1+1”.

Усьому колективу каналу після початку вторгнення росіян довелось перелаштовувати свою роботу. Деякі з ведучих, як, наприклад – Лідія Таран, взагалі зникли з екранів та поїхали з країни. Щодо Наталії Островської, то вона вирішила так – залишиться в країні та буде разом з українцями попри всі негаразди.

Перші ефіри після 24 лютого були вкрай складними. Ведучим доводилось працювати без суфлерів та спеціального допоміжного обладнання і професійних програм. Наталія Островська пригадувала, що до рокової дати, яка розділила життя мільйонів українців на “до” та “після” — вона сама працювала в ефірах тривалістю по 10 хвилин. У нічний час Островська робила огляд головних подій в Україні та світі.

Після початку вторгнення мовлення каналу стало безперервним. Кожен ефір тривав по 6 годин без перебою. Для Наталії Островської такий формат став справжнім викликом. Ведуча розуміла, що просто не може підвести людей, які в неї вірять.

Широка аудиторія глядачів прикипіла до молодої ведучої і відпускати Островську не захотіла. Згодом Наталія зізнавалась – були моменти, коли вона всерйоз розглядала можливість виїхати за кордон. Але вона, врешті решт, обрала українське телебачення та скористалась шансом зʼявлятися в ефірах частіше.

Ведучу за останні два роки можна було побачити і в ранкових, і у вечірніх, і в прямих ефірах. Вона вела сюжетні програми і взагалі – працювала ледь не за трьох.

Згодом стало відомо про те, що Наталія – при надії і чекає поповнення в родині. Однак вагітність на заваді роботі не стала. Островська продовжила працювати в активному темпі, а після народження доньки 17 листопада 2023 року ведуча доволі швидко повернулась на роботу знов.

Здавалось би, нічого не віщувало змін і йшло своєю чергою. Але нещодавно Наталія Островська приголомшила численну аудиторію прихильників звісткою про те, що… йде з каналу. Втім, її зникнення буде недовгим.

Телеведуча після багатьох місяців активної роботи у новинах вирішила взяти невеличку відпустку і відправитись на відпочинок.

А ще, я йду у відпустку. Коротку. – повідомила ведуча “ТСН”. – Дивіться новини за посиланням, наступні будуть скоро.

Отже, глядачам перейматись ні про що не треба. Адже Наталія Островська не покидає новинні ефіри назавжди, а лише на декілька днів зникне з екранів – щоб добре відпочити перед черговим марафоном.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.