Йому вже 34: футболіст Євген Коноплянка оголосив про завершення карʼєри – чим далі буде займатись спортсмен?

Відомий футболіст Євген Коноплянка офіційно оголосив про закінчення своєї кар'єри назавжди у віці 34 років - які плани у зірки на найближче майбутнє?

Відомий український футболіст Євген Коноплянка оголосив про завершення своєї професійної кар’єри у віці 34 років. Вихованець клубу “Дніпро” оголосив про свій відхід у зверненні, опублікованому на його сторінці у соціальній мережі Instagram. Коноплянка підкреслив, що футбол для нього завжди був більш ніж просто гра чи спорт – це частина його особистості та професійного життя.

У своєму повідомленні він подякував всім, хто ділив з ним цей шлях – тим, хто радів його перемогам і переживав поразки, тим, хто підтримував його на полі та поза ним. Коноплянка висловив вдячність за кожен момент, який він пережив у своєму футбольному житті, і зазначив, що сьогодні прийняв важке для себе рішення про завершення кар’єри.

Футболіст Євген Коноплянка оголосив про завершення своєї карʼєри. Фото з Instagram @konoplyanka.official
Футболіст Євген Коноплянка оголосив про завершення своєї карʼєри. Фото з Instagram @konoplyanka.official

Завершуючи звернення, він зазначив, що збереже у своїй пам’яті найяскравіші моменти і враження від гри, яку так любив, і завжди буде вдячний своїм прихильникам і командам, у яких він грав. Він також заявив, що після завершення кар’єри на полі буде займатися скаутинговою роботою та розвитком кіберспорту.

Євген поділився, що став засновником двох значущих проєктів: скаутського агентства для футболістів у співпраці з Романом Зозулею, спрямованого на допомогу молодим талантам у втіленні їхніх спортивних мрій, а також кіберспортивної організації, де він планує здійснювати свою давню мрію захопленого комп’ютерними іграми.

Футболіст Євген Коноплянка оголосив про завершення своєї карʼєри
Футболіст Євген Коноплянка оголосив про завершення своєї карʼєри

Протягом своєї кар’єри Коноплянка представляв такі клуби, як “Дніпро”, “Севілья”, “Шальке”, “Шахтар”, “Краковія” та “Клуж”. Він відзначився чемпіонством України, тричі торкався трофеїв Ліги Європи та двічі вигравав Суперкубок УЄФА. У Євгена у активі 87 матчів за збірну України та 21 забитий гол.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.