Стартувала з перемоги за 5 секунд, а потім вилетіла: українка Дарʼя Білодід покинула Олімпійські ігри-2024

Сьогодні – третій день Олімпійських ігор в Парижі. В програмі були заявлені і змагання з дзюдо. На них виступала українська спортсменка, 23-річна Дарʼя Білодід.

Українська дзюдоїстка Дарʼя Білодід почала третій день змагань на Олімпійських іграх-2024 з ефектної перемоги над суперницею з Кірибаті.

Дарʼя Білодід потрапила в змаганнях по дзюдо до турніру з ваговою категорією до 57 кг. В ньому спортсменка продемонструвала блискавичний старт. В 1/16 фіналу Олімпійських ігор-2024 українка легко та швидко перемогла конкурентку з Кірибаті, дзюдоїстку Неру Тєбва.

До речі, опонентка Білодід – наймолодша учасниця Олімпіади-2024 в сегменті дзюдо.

Дарʼя Білодід вилетіла з Олімпійських ігор 2024
Дарʼя Білодід вилетіла з Олімпійських ігор 2024

Отже, змагання на ринзі між Білодід та Тєбва тривало зовсім недовго. Лише 5 секунд знадобилось представниці від України для того, щоб перемогти конкурентку іппоном та вийти до 1/8 фіналу.

В наступному етапі змагань Дарʼя Білодід зустрілась з рівною спортсменкою. Конкуренцію їй склала Харука Фунакубо. Саме вона на минулому чемпіонаті світу здобула срібну нагороду.

Зустріч Дарʼї з Харукою Фунакобо виявилась рівною. Однак українська спортсменка в цьому змаганні програла, отримавши відразу три шидо та заробивши дискваліфікацію.

Незадовго до поразки Білодід рефері попросив секундантку українки вийти за межі майданчику. За результатами змагання японська спортсменка Харука Фунакобо здобула перемогу та змогла потрапити в 1/4 фіналу Олімпійських ігор-2024.

Водночас представниця від України Дарʼя Білодід завершила свій виступ на Олімпіаді 2024 року лише в 1/8 фіналу. Тепер спортсменка поїде додому.

Емоції Дарʼі Білодід після поразки на Олімпійських іграх в Парижі
Емоції Дарʼі Білодід після поразки на Олімпійських іграх в Парижі

До речі, в 2020 році Дарʼя також приймала участь в Олімпійських іграх. Тоді їх вдалось стати бронзовою призеркою.

Після провалу на Олімпійських іграх-2024 Дарʼя Білодід не змогла стримати сліз. Було помітно, що результати змагань стали для спортсменки повним розчаруванням.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?