18-річну доньку-британку Ольги Фреймут помітили на свіжій могилі Ірини Фаріон: є фото, як все це виглядає

Приїхала вшанувати памʼять української політикині й Злата Мітчелл, донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут. Вона показала, як виглядає місце де покоїться Ірина Фіріон.

Після Трагедії, яка сталась із професоркою та громадською діячкою Іриною Фаріон, її світлу памʼять прийшло вшанувати чимало людей. Серед усіх хто прийшов на місце спочивання Фаріон, було досить багато молоді, що показує наскільки теперішнє покоління розуміється у всіх проблемах своєї держави.

18-річну доньку-британку Ольги Фреймут помітили на свіжій могилі Ірини Фаріон
18-річну доньку-британку Ольги Фреймут помітили на свіжій могилі Ірини Фаріон

Напередодні повернулась в Україну й Злата Мітчелл. 18-річна дівчина, дочка української телеведучої Ольги Фреймут, приїздила до Львова, де побачилися зі своїми знайомими та відпочила в рідній Україні. Події які відбулись напередодні, не змогли залишити її осторонь і вона прийняла рішення відвідати Личаківський цвинтар, де була похована мовознавиця та професорка – Ірина Фаріон. Мама дівчини, Ольга Фреймут, досконало знає українську мову та ще з ранніх часів популяризувала її в Україні. Вона як ніхто інший знає, наскільки державна мова важлива для усіх громадян.

На своїй сторінці в Instagram, Злата оприлюднила фото могили Ірини Фаріон. На зображенні чітко видно безліч квітів, які принесли небайдужі люди, вшановуючи професорку. Також на місці поховання біля таблички з головною цитатою Фаріон “Мова- це зброя”, видніються багато лампадок та жовто-блакитні стрічки. Молода дівчина, підписала фото словами подяки та додала червоне серце з українським прапором у свій допис.

18-річну доньку-британку Ольги Фреймут помітили на свіжій могилі Ірини Фаріон
18-річну доньку-британку Ольги Фреймут помітили на свіжій могилі Ірини Фаріон

Мати блогерки, Ольга Фреймут, теж підтримала доньку та у своїх соцмережах, оприлюднила свої глибокі співчуття рідним Ірини Фаріон та написала, що їй боляче було почути цю новину і вона не може повірити у реальність цієї трагедії.

Ірина Фаріон, трагічно загинула ввечері 19 липня у лікарні, після тяжкого поранення, яке стало не сумісним з її життям.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?