“Спляча королева”: Ярославу Магучіх між стрибками на Олімпіаді-2024 помітили сплячою у спальнику

22-річна українська легкоатлетка Ярослава Магучіх здобула золоту медаль, продемонструвавши найкращий результат у стрибках у висоту на "Олімпіаді-2024". Однак користувачі звернули увагу на інше.

Українська легкоатетка Ярослава Магучіх отримала на “Олімпійських іграх-2024” в Парижі золоту нагороду. Легкоатлетка продемонструвала найкращий результат у стрибках в висоту, але ЗМІ та пильні користувачі соціальних мереж звернули увагу зовсім на інше.

Ярослава в перервах між стрибками відпочивала… розстеливши на підлозі спортивний килимок та загорнувшись у спальний мішок. Це здійняло у соціальних мережах велику хвилю мемів та яскравих заголовків.

Представники ЗМІ підловили Магучіх в той самий момент, коли вона прикрила очі та відпочивала у спальнику. Рідкісні кадри спортсменки у стані спокою стали приводом для створення оригінальних заголовків. Легкоатлетку назвали сплячою красунею, а також – сплячою Королевою, яка виграла золото.

Цікаво, що під час перепочинку Ярослави прямо поряд з нею проходили шумні змагання з метання молоту. Втім, судячи зі спокійного вигляду спортсменки – ані шум трибун, ані голосні крики її колег на арені Магучіх зовсім не заважали. Ось вона – спортивна витримка та здатність відпочивати в польових умовах – коли навколо точаться запеклі спортивні бої.

Ярослава Магучіх спить у спальнику в перервах між змаганнями
Ярослава Магучіх спить у спальнику в перервах між змаганням

В цей самий день спортивні змагання на “Олімпіаді-2024” були досить драматичними та напруженими. Конкуренткою Ярослави Магучіх у боротьбі за золоту нагороду в легкій атлетиці стала австралійська спортсменка Нікола Оліслагерс. Дівчина змагалася до останнього, але врешті решт – поступилася українці. За статистикою змагань – обидві учасниці взяли однакову висоту. Втім, 22-річній Магучіх для цього знадобилося менше спроб.

Поведінка нашої спортсменки в перервах між змаганнями здивувала увесь світ. Коли Ярослава змогла здобути золото на “Олімпіаді-2024” в Парижі, на офіційному каналі спортивного заходу в соцмережі Х (Twitter) зʼявилась мотиваційна публікація:

Сон приносить вам золоті медалі – кожен має відпочивати більше

Світові видання Eurosport, New York Times і Daily Mail присвятили відпочинку українки Ярослави Магучіх окремі публікації на власних сторінках. Сама ж легкоатлетка розповіла, що відпочинок у спальнику – це її традиційний спосіб відновлення після змагань.

Дівчина загорталась у спальний мішок і під час Чемпіонату світу. Тоді диктор в гумористичній манері оголосив про її вихід на змагання наступною фразою:

Ярослава виходить зі сплячи зі свого затишного спальника

Ярослава Магучіх спить у спальнику в перервах між змаганнями
Ярослава Магучіх спить у спальнику в перервах між змаганнями

До речі, ідею з використанням спальника Магучіх декілька років тому запропонував її тренер Сергій Степанов. На його думку через довге сидіння в ногах застоюється кров. Це не кращим чином впливає на результати змагань.

Нові статті

Схожі статті

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.

Вийде в 100 разів смачнішим, ніж магазинний: рецепт домашнього томатного соку на зиму за лічені хвилини

Обов'язково приготуйте його прямо зараз, вийде ну дуже смачно: рецепт домашнього томатного соку за лічені хвилини. Не лише економно, а й швидко.