“Частину туди, частину туди”: Ярослава Магучіх розповіла, куди витратить призові за золото на Олімпіаді-2024

Ярослава Магучіх здобула золото на Олімпіаді-2024 в Парижі зі стрибків у висоту та розповіла, куди саме витратить свій грошовий приз. Подробиці.

Українська спортсменка Ярослава Магучіх, яка спеціалізується на стрибках у висоту, здобула золоту медаль на цьогорічних Олімпійських іграх. Відзначивши свою перемогу, вона вирішила використати частину отриманих призових грошей для підтримки Збройних Сил України. Вона планує направити ці кошти на різні важливі потреби, зокрема, на фонд психологічної підтримки, а також на допомогу притулкам для тварин з окупованих територій.

Магучіх зазначила, що професійний спорт відкриває великі можливості, і вона відчуває потребу віддячити тим, хто підтримував її на шляху до олімпійського успіху. Олімпійська чемпіонка вважає, що це справедливе і правильне рішення, адже її команда працювала над її підготовкою протягом тривалого часу, не обмежуючи свої зусилля лише одним олімпійським циклом, а вкладалася в розвиток спортсменки з самого початку її кар’єри в легкій атлетиці.

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх розповіла, куди витратить свої призові за золото
Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх розповіла, куди витратить свої призові за золото

Вона висловила думку, що гроші є незначними в порівнянні з тим, що команда пройшла разом, а також в порівнянні з тим, скільки зроблено Збройними Силами України та волонтерами для забезпечення незалежності та свободи країни. Вона заявила, що готова використати свої кошти для підтримки цих важливих ініціатив.

Легкоатлетка зазначила, що пізніше розповість про всі деталі свого плану. Спочатку вона має намір виплатити гонорари своїй команді, з якою працює. Далі частину призових коштів передати на підтримку Збройних Сил України та волонтерів. Вона також звернула увагу на те, що наразі збір коштів йде повільно, що є проблемою, з якою стикаються в останній час.

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх розповіла, куди витратить свої призові за золото
Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх розповіла, куди витратить свої призові за золото

Згідно з інформацією, українські спортсмени, які здобувають золоту медаль на Олімпійських іграх, отримують від держави грошову винагороду у розмірі 125 тисяч доларів. Також Міжнародна федерація легкої атлетики надає переможцям додаткові 50 тисяч доларів.

Нові статті

Схожі статті

Жодних зморшок на обличчі: як виглядає 34-річна поп-діва Надя Дорофєєва без тонни гриму та макіяжу

Надя Дорофєєва часто постає в яскравих образах, особливо на концертах, але також зірку можна побачити й без макіяжу, з натуральною зовнішністю - як виглядає співачка без косметики?

Оксана Білозір розсекретила щоденні ритуали в 67 – пройти 10 тисяч кроків, обійняти дерево, лежати на траві

Українська співачка Оксана Білозір розсекретила, як починається її ранок, коли не потрібно нікуди поспішати. Кава з улюбленої чашки зранку – це лише початок. А що після неї?

Строго, але просторо: як виглядає величезний будинок 34-річної Світлани Тарабарової – світло та стильно

Світлана Тарабарова щаслива мама трьох дітей, яка мешкає у величезному будинку, який придбала кілька років тому - як виглядає розкішний дім співачки?

Не Надя, як думають всі: 55-річна Матвєєва розсекретила своє справжнє імʼя – “Так називають лише рідні”

Зірка СТБ Надя Матвєєва видає себе не за ту, ким є насправді - яке реальне ім'я телеведучої та чому вирішила його змінити? Подробиці особистого життя.