Шпилька з написом “Кохання в Парижі”: легкоатлетка Фіно зробила пропозицію руки та серця хлопцю на Олімпіаді

Зазвичай ми звикли бачити, як хлопець робить дівчині пропозицію, але буває і навпаки. Французька легкоатлетка Фіно влаштувала свою гру та освідчилась своєму коханому - як це було?

6 серпня, у рамках Олімпійських ігор 2024 року, відбувся забіг на 3000 метрів з перешкодами серед жінок. Після завершення цього змагання виникла надзвичайно романтична історія, яка була по-справжньому неповторною у контексті Парижа, який виявився ідеальним фоном для цього особливого моменту.

Французька легкоатлетка Аліс Фіно завершила гонку на четвертому місці, але її досягнення не залишилося непоміченим – вона встановила новий рекорд Європи і хоча медалі в її руках не було, але цей день без сумніву залишиться в її пам’яті на все життя.

Легкоатлетка Фіно зробила пропозицію своєму хлопцю на Олімпіаді-2024 в Парижі
Легкоатлетка Фіно зробила пропозицію своєму хлопцю на Олімпіаді-2024 в Парижі

По завершенні забігу 33-річна Фіно вирушила до трибун, де знаходився її партнер, і вразила всіх, хто був присутній, неочікуваним вчинком. Спортсменка стала на одне коліно перед своїм коханим, тримаючи в руках спеціально підготовлену шпильку. Саме в цей момент вона зробила йому пропозицію стати її чоловіком.

Фіно відзначилася не лише своїми спортивними досягненнями, але й своїм унікальним підходом до особистого життя. Вона зазначила, що завжди прагнула уникати стандартних шляхів. Її партнер ще не поспішав з пропозицією, тож вона вирішила, що ця важлива подія може залежати і від її дій.

Легкоатлетка Фіно зробила пропозицію своєму хлопцю на Олімпіаді-2024 в Парижі
Легкоатлетка Фіно зробила пропозицію своєму хлопцю на Олімпіаді-2024 в Парижі

Так, Фіно вирішила, що зробить це лише в тому випадку, якщо пробіжить дистанцію швидше дев’яти хвилин. Це число стало для неї особливим, адже їхні стосунки тривають вже дев’ять років. Після того, як їй вдалося досягти своєї мети, вона вручила партнеру шпильку з написом “Кохання в Парижі”, символізуючи своє кохання та рішучість.

Цей випадок не є першим в рамках Олімпійських ігор 2024, коли спорт і романтика переплітаються. Раніше, іспанський дзюдоїст Хосе Антоніо Аранда, дворазовий чемпіон Іспанії, зробив пропозицію своїй дівчині біля Ейфелевої вежі.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?