“Мене обікрали на змаганнях”: 33-річний борець Жан Беленюк розповів, що сталося та як зникли його речі

Жан Беленюк став бронзовим призером на Олімпійських іграх 2024 в Парижі, але змагання закінчились не так, як хотілося б - який сюрприз чекав на спортсмена?

33-річний український атлет Жан Беленюк, який цього року здобув бронзову медаль на Олімпійських іграх, поділився сумною новиною про крадіжку, що сталася під час змагань. Інформацію про цей інцидент він оприлюднив через свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм.

Як стало відомо, в Парижі, де проходили олімпійські змагання, у борця був викрадений годинник. Беленюк не уточнив точну вартість втраченого аксесуара, проте він зазначив, що його випадок не єдиний. Згідно з його словами, інші спортсмени також стали жертвами крадіжок, серед яких були випадки зникнення грошей та особистих речей.

Жан Беленюк розповів, що його обікрали прямо під час Олімпіади-2024 в Парижі. Фото з Instagram @zhanbeleniuk
Жан Беленюк розповів, що його обікрали прямо під час Олімпіади-2024 в Парижі. Фото з Instagram @zhanbeleniuk

Жан Беленюк висловив припущення, що крадіжки в олімпійському містечку могли бути вчинені прибиральниками. За його словами, злочинці могли діяти наприкінці Олімпіади, коли ризик швидкого виявлення крадія був меншим, оскільки у спортсменів не залишалося достатньо часу для виявлення вкрадених предметів і повідомлення про інцидент.

Беленюк також згадав, що подібні інциденти мали місце і раніше, наприклад, на Олімпійських іграх у Бразилії, де крадіжки відбувалися досить часто. Проте у Франції, на його думку, ситуація з крадіжками менш поширена, а крадії більш обережні у своїй діяльності.

Жан Беленюк розповів, що його обікрали прямо під час Олімпіади-2024 в Парижі
Жан Беленюк розповів, що його обікрали прямо під час Олімпіади-2024 в Парижі

Нагадаємо, що 8 серпня 2024 року, під час Олімпіади у Франції, Жан Беленюк здобув бронзову медаль у греко-римській боротьбі. У фінальному поєдинку він зустрівся з польським борцем Аркадіушем Кулиничем і переміг його. Після завершення поєдинку Беленюк виконав танець гопак та зняв своє спортивне взуття, що стало символічним завершенням його спортивної кар’єри.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?