Зробила подарунок пухнастикам: 22-річна Ярослава Магучіх переказала 1 мільйон гривень притулку для тварин

Олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх зробила щедрий подарунок організації UAnimals, яка опікується безпритульними домашніми тваринами. Вона направила їм 1 мільйон гривень.

Олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх зробила щедрий подарунок організації UAnimals, яка опікується безпритульними домашніми тваринами. Спортсменка направила у фонд частину призових коштів, які їй заплатили за золоту медаль.

Олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту, 22-річна українка Ярослава Магучіх зробила щедрий подарунок організації “UAnimals”, яка займається проблемами безпритульних тварин.

На Олімпіаді 2024 року в Парижі Ярослава Магучіх здобула золоту медаль, як принесла їй великі призові. Золота медаль, яку отримала в нагороду українська спортсменка – принесла їй призові у розмірі 125 тисяч доларів (5.1 мільйонів гривень). Із них Ярослава виділила 1 мільйон гривень на потреби безпритульних тварин.

Кошти, що спрямувала Магучіх на благодійність – будуть направлені на допомогу 4-м притулкам для тварин: “Пегас”, “Безпритульний світ”, “Сумське товариство безпритульних тварин” і “Дніпро Енімалс”. Магучіх наголосила на необхідності підтримки притулків для тварин, адже в нинішніх умовах в Україні дуже багато безхатніх пухнастиків, яким потрібна допомога людини.

22-річна Ярослава Магучіх спрямувала 1 мільйон гривень на благодійність і допомогла безпритульним тваринам
22-річна Ярослава Магучіх спрямувала 1 мільйон гривень на благодійність і допомогла безпритульним тваринам

22-річна Ярослава Магучіх зізналася, що її домашній котик – теж із притулку. І вона дуже вдячна за те, що цей пухнастик в неї є.

Керівниця комунікаційного відділу UAnimals Людмила Смоляр подякувала Магучіх за щедрість та чуйність. Вона також зазначила, що отриманий мільйон гривень допоможе тисячам тварин, адже на них можна придбати ліки, їжу та інші необхідні речі.

Людмила Смоляр також висловила надію, що допомога безпритульним тваринам стане серед українців звичайною практикою. Адже брати наші менші потребують її іноді набагато більше, аніж пересічні українці.

Вони не можуть подбати про себе самостійно, тому важливо допомагати їм у скрутний момент.

Нові статті

Схожі статті

Що любить гречана каша: як зварити смачну та розсипчасту гречку — хитрощі та 4 правила, без яких нікуди

Приготування гречаної каші тільки на перший погляд може здатися простим завданням. Але насправді, щоб вона вийшла смачною і розсипчастою – потрібно знати певні секрети її приготування.

Відчуєте справжню атмосферу Криму! Як приготувати хрусткі та пухкі чебуреки – аромат буде на всю оселю

Ностальгія наздожене вас, як тільки ви приготуєте цю страву - рецепт нереально смачних кримських чебуреків, які сподобаються кожному. Готуйте прямо зараз!

Що зробити з садовою гортензією восени 2024, щоб наступного року квітла пишно та безперервно – сусіди ахнуть

Існує простий спосіб, який допоможе вашій гортензії - обов'язково зробіть це цієї осені. Що потрібно для того, аби квітка була пишною наступного року та цвіла?

Рожеві кульки і тато поряд: 47-річна Камалія похвалилася тортом, який подарувала донькам на день народження

Камалія відсвяткувала день народження доньок-двійнят разом із чоловіком Захуром. Батьки влаштували дівчатам справжнє свято – із білосніжними собачками, рожевими кульками і багатоярусним тортом.