Легкоатлетка Ірина Геращенко розповіла, чим спортсменів годували на Олімпіаді-2024 в Парижі: “Аж занадто”

29-річна українська легкоатлетка Ірина Геращенко розповіла про меню, яке було встановлене для учасників змагань. Що їли олімпійці та яка страва виявилась найбільш популярною? Детальніше – далі.

Українська легкоатлетка та бронзова призерка Олімпіади-2024 в Парижі Ірина Геращенко розсекретила, чим годували спортсменів в їдальні під час змагань.

В інтервʼю для українського телеканалу “Дім”, яке вийшло 24 серпня, Ірина розповіла, що вони з командою жили в комфортному та дуже класному будиночку. Житло для українських олімпійців розташувалося в безпосередній близькості від усіх головних локацій.

Геращенко зазначила, що харчування як для стрибунки у висоту – було гарним і різноманітним. Інколи занадто.

Я ходила і закривала очі на деякі страви – зізналася спортсменка

Водночас Геращенко заявила, що звикла харчуватись просто. І тому із всього різноманіття страв, запропонованих організаторами Олімпійських змагань, обирала для себе картоплю, каші, макарони, мʼясо і багацько салатів.

Але після змагань я дозволила собі шматок піци – розповіла Ірина Геращенко

Згодом дівчина додала, що їй вдалось поласувати не одним, а двома шматками піци. Та й взагалі – саме цей продукт був найбільш популярним серед спортсменів-учасників Олімпійських ігор-2024 у французькому Парижі.

Легкоатлетка Ірина Геращенко розповіла, чим годували спортсменів на Олімпіаді-2024 в Парижі
Легкоатлетка Ірина Геращенко розповіла, чим годували спортсменів на Олімпіаді-2024 в Парижі

Як розповіла Ірина Геращенко – їдальня для спортсменів працювала цілодобово. При цьому черги за піцою можна було побачити навіть у нічні години.

Легкоатлетка Ірина Геращенко наголосила на тому, що піца була найбажанішою та найпопулярнішою стравою для багатьох спортсменів – незалежно від того, в змаганнях з якого виду сспорту вони приймали участь.

До речі, на цьогорічних Олімпійських іграх в Парижі Ірина Геращенко здобула для України бронзову медаль у фінальній частині змагань зі стрибків у висоту. Спортсменка 4 серпня змогла з першої спроби взяти висоту 1.86, 1.91 і 1.95 м. водночас висоту у 1.98 метрів легкоатлетка не подолала. Сумарно за усіма показниками Ірина Геращенко посіла 3 місце.

Його вона розділила із австралійкою Елеанор Паттерсон.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.