“Облазять”: фехтувальниця Харлан розповіла несподівану правду про олімпійські медалі з Олімпіади-2024

Українська фехтувальниця та олімпійська чемпіонка Ольга Харлан розсекретила несподіваний факт про медалі, якими в цьому році нагороджували переможців олімпійських змагань в Парижі. Про що йде мова?

Фехтувальниця та бронзова призерка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан розповіла неочікуваний факт про медалі, якими спортсменів нагороджували в Парижі після участі в Олімпіаді.

Медалі почали облазити – повідомила 33-річна Харлан

За словами спортсменки, така ситуація склалась не тільки через низьку якість, але й з іншої причини. Справа в тому, що багато прихильників, колег та репортерів бажають не тільки роздивитися медаль, але й помацати її та відчути на дотик.

Фехтувальниця Харлан розповіла несподівану правду про олімпійські медалі
Фехтувальниця Харлан розповіла несподівану правду про олімпійські медалі

Водночас на думку Ольги Харлан — медалі незалежно від свого зовнішнього вигляду залишаються медалями. То ж, звання і спортивні досягнення від цього ніхто не забирає.

“Один Факт” нагадає, що На Олімпійських іграх-2024 в Парижі Ольга Харлан здобула відразу 2 медалі — “бронзу” в особистих змаганнях та “золото” — в командній першості. Ці нагороди зробили фехтувальницю найтитулованішою спортсменкою в історії українського спорту. Крім цього, Ольга Харлан – єдина з українських спортсменок, якій вдалося здобути медалі відразу на 4-х різних Олімпіадах.

Трохи раніше одна з партнерок Ольги Харлан по командній грі Юлія Бакастова заявила, що її медаль, отримана як нагорода на Олімпіаді – почала облазити.

Бакастова розповіла, що така ситуація склалась з нагородами не тільки в неї. Зокрема, облазити почала медаль в Жана Беленюка та Ірини Геращенко.

Фехтувальниця Харлан розповіла несподівану правду про олімпійські медалі
Фехтувальниця Харлан розповіла несподівану правду про олімпійські медалі

Юлія Бакастова не змогла пояснити, чому саме так відбувається. За словами спортсменки — це питання, скоріш, до виробників олімпійських нагород. Фехтувальниця припустила, що плівочка на медалях, імовірно, злазить через якусь неправильну реакцію з навколишнім середовищем. Як зазначила колега Ольги Харлан – у Жана Беленюка зберіглася медаль з Токіою і зараз вона виглядає, як новенька.

І це при цьому, що борець повсюди носив її із собою і багато кому давав до рук. Та вона і досі виглядає, як новенька.

Ось це є якість – резюмувала Юлія Бакастова

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.