Знайомі давно: українська фехтувальниця Ольга Харлан розсекретила, що думає про боксера Усика

Українська призерка Олімпіади-2024 Ольга Харлан розповіла про те, як відноситься до Олександра Усика. Виявляється, спортсмени знайомі багато років. Коли ж відбулась перша зустріч?

Шестиразова чемпіонка світу з фехтування на шаблях, 33-річна Ольга Харлан розсекретила деякі таємниці спілкування із іншим відомим спортсменом.

Непереможний боксер Олександр Усик зустрівся на шляху в дворазової чемпіонки Харлан ще в 2008 році – коли в Пекіні проводились “Олімпійські ігри”.

Ольга Харлан вдалась до спогадів з нагоди урочистої події, яка трапилась декілька днів тому. Одна з найкращих спортсменок днями була нагороджена відзнакою “Національна легенда України”. Її вручив президент Володимир Зеленський.

Разом із фехтувальницею аналогічну нагороду отримав також чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик. Під час урочистого прийому в президента обидві зірки спорту здивували українське суспільство теплим спілкуванням один із одним. Виявилось, що Усик та Харлан – знайомі особисто. При чому – не один рік.

Фехтувальниця Ольга Харлан та боксер Олександр Усик
Фехтувальниця Ольга Харлан та боксер Олександр Усик

33-річна Ольга Харлан розсекретила деякі подробиці знайомства із Сашею. Дворазова чемпіонка Олімпійських ігор з фехтування пригадала їх першу зустріч, яка трапилася на Олімпіаді в Пекіні у 2008 році. За словами спортсменки – з того часу вони з Усиком добре спілкуються та підтримують звʼязок.

Я дуже захоплююся ним і як спортсменом, і як людиною – зізналась Харлан. — Мені важливо почути про його досвід у якихось важливих питаннях.

Ольга Харлан назвала Усика “дуже простим” і додала, що їй взагалі дуже цікаво спілкуватись з представниками інших різновидів спорту. Фехтувальниця зауважила, що її цікавить ментальність колег з інших спортивних сегментів. Якісь деталі спортивної праці з їх досвіду вона бере собі на замітку, щоб в подальшому скористатись ними на практиці.

Фехтувальниця Ольга Харлан і боксер Олександр Усик
Фехтувальниця Ольга Харлан і боксер Олександр Усик

Саша дуже позитивний і класний – повідомила Ольга Харлан під час розмови з журналістами одного зі спортивних видань.

Нові статті

Схожі статті

Досвідчений автолюбитель: 49-річна Наталія Могилевська показала, на якому авто їздить – дорого-багато

Мало хто знає, що Наталія Могилевська вже багато років за кермом і у володінні співачки було не одне авто: на якому транспорті їздить зірка зараз?

Мішина у блонді, темна Кароль і рожевий імідж доньки Мірошниченків: зіркові експерименти з волоссям

Зірковий стиль – завжди як бурхлива горна річка. Він постійно плине вперед та змінюється, підпорядковуючись новим модним тенденціям. Незвичні образи Тіни Кароль і Ксенії Мішиної - тому доказ.

“Їм треба гроші”: 53-річний Дмитро Коляденко зізнався, чи вільне його серце – з Іриною Білик кінець

Дмитро Коляденко та Ірина Білик так і не змогли бути разом, але чи вільне серце шоумена зараз і чи є шанс на возз'єднання зі співачкою? Подробиці.

“Близько 2.5 мільйонів”: хореограф Амадор Лопес приголомшив сумою боргу, який виплачує й досі – отакі танці

Амадор Лопес – україно-венесуельський співак, танцюрист та фехтувальник, який став відомим завдяки участі в розважальних шоу "Танці із зірками", "Фабрика зірок", "Танцюю для тебе" та "Майданс-2".