“Комуналка у подарунок”: українцям роздадуть 35 тисяч гривень від “Ощадбанку”. Деталі пропозиції

Державна фінансова установа "Ощадбанк" пропонує своїм клієнтам стати учасниками акції "Комуналка у подарунок". В кого з українців можливість виграти 35 тисяч гривень на оплату комунальних послуг?

Державна фінансова установа “Ощадбанк” хоче подарувати одному з клієнтів 35 тисяч гривень на оплату комунальних послуг. Хто саме може скористатись пропозицією і потрапити до переліку щасливчиків? “Один Факт” розповість далі більш детальніше.

Пресслужба “Ощадбанку” на своїй офіційній сторінці в соцмережі Facebook повідомила своїм клієнтам гарну новину. В період з 00 годин 1 вересня 2024 року і до 23:59 годин 30 вересня 2024 включно, а також з 00 годин 1 жовтня 2024 року і до 23:59 31 жовтня 2024 року користувачі даної фінансової установи зможуть доєднатися до акції “Комуналка у подарунок”. В межах акційної пропозиції клієнти “Ощадбанку” можуть виграти 35 тисяч гривень грошової винагороди.

Про акцію “Комуналка у подарунок!”

Державний банк “Ощадбанк” запропонував своїм клієнтам доєднатись до акційної пропозиції та спробувати стати тим самим щасливчиком, якому подарують 35 тисяч гривень на оплату житлово-комунальних послуг.

Умови акції Комуналка у подарунок від Ощадбанку
Умови акції Комуналка у подарунок від Ощадбанку

Вже за місяць державна фінансова установа оголосить 10 переможців акції, яка триватиме протягом вересня та жовтня 2024 року.

Як взяти участь в акції “Комуналка у подарунок”?

Усі, хто бажає долучитись до акції “Комуналка у подарунок” — повинні виконати декілька простих умов. По-перше, потрібно здійснити транзакцію, скориставшись карткою Visa від “Ощадбанку”. Сума оплати повинна перевищувати 1 тисячу гривень.

Кожна окрема оплата на таку або більшу суму буде рахуватись як окремий внесок для участі в акції. Тобто, кожен чек на суму 1000 гривень і більше буде приймати участь в акції.
Завдяки більшій кількості транзакцій в клієнтів буде більше шансів отримати грошове заохочення.

Водночас умовам акції не відповідають наступні транзакції:

Умови акції Комуналка у подарунок від Ощадбанку
Умови акції Комуналка у подарунок від Ощадбанку
  • оплата лотерейних квитків та дорожніх квитанцій;
  • оплата покупок, здійснена поза періодом акції;
  • оплата послуг, робіт чи послуг, після яких відбулось повне або ж часткове повернення оплати;
  • оплата ставок парі в різноманітних гральних закладах;
  • оплата, здійснена громадянами, яким ще не виповнилося 18 років;
  • оплата, що здійснювалась за допомогою будь-яких інших платіжних карток, окрім Visa, емітованих державним банком.

Нові статті

Схожі статті

Вивезла в ліс: Руслана Лижичко ошелешила знахідкою у себе вдома, від якої жінки “пищать” – реакція на відео

51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.