“Рада приєднатися”: 39-річна Тіна Кароль стала новою продюсеркою українського нацвідбору Євробачення-2025

Євробаченню-2025 бути та Україна також буде приймати участь. Стало відомо, хто став новою продюсеркою українського нацвідбору пісенного конкурсу - поп-діва Тіна Кароль.

Суспільне Мовлення оголосило ім’я нової музичної продюсерки Національного відбору на Євробачення, і нею стала відома співачка та авторка пісень Тіна Кароль. Прийом заявок для участі у Нацвідборі стартує вже наступного тижня, і разом з цим буде оприлюднено нові деталі стосовно умов участі та процесу відбору.

Тіна Кароль висловила свою радість з приводу приєднання до команди Національного відбору на Євробачення, відзначивши можливість підтримувати як новачків, так і досвідчених учасників, які повертаються на сцену Нацвідбору. Вона впевнена, що цього року буде представлено багато яскравих виконавців, і пообіцяла представити їх у найкращому світлі.

Тіна Кароль розповіла, що стала продюсеркою нацвідбору на Євробачення-2025. Фото з Instagram @suspilne
Тіна Кароль розповіла, що стала продюсеркою нацвідбору на Євробачення-2025. Фото з Instagram @suspilne

Варто нагадати, що раніше музичним продюсером Національного відбору був Дмитро Шуров. Його робота на цій посаді отримала високу оцінку завдяки унікальному баченню та музичному таланту, що сприяло відкриттю нових зірок і досягненню значних результатів на міжнародній арені.

Цього року команда організаторів отримала новий потужний ресурс у вигляді Тіни Кароль, однієї з найяскравіших та найталановитіших артисток сучасності. Її багатий досвід у продюсуванні та підтримці молодих виконавців, а також її власні досягнення на міжнародній сцені Євробачення, надають їй унікальне розуміння всіх аспектів цього престижного конкурсу.

Тіна Кароль розповіла, що стала продюсеркою нацвідбору на Євробачення-2025
Тіна Кароль розповіла, що стала продюсеркою нацвідбору на Євробачення-2025

Її професійна експертність та музичне чуття стануть значною допомогою у виборі артиста, який буде представником України на міжнародному рівні. Це відзначила голова делегації України на Євробаченні Оксана Скибінська.

69-й Пісенний конкурс Євробачення пройде у швейцарському місті Базель, де він відзначить перемогу Nemo з піснею “The Code”, яка принесла їм тріумф на Євробаченні-2024. Гранд-фінал цьогорічного конкурсу відбудеться 17 травня.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.