“Вперше почув”: американський актор Майкл Дуглас зізнався, чим його приголомшив український Гімн

Декілька днів тому в гості до України прилітав американський актор Майкл Дуглас. Під час візиту йому вдалося відвідати Андріївську церкву, Михайлівську площу та послухати український Гімн.

В першій половині вересня до української столиці із особливим візитом приїхав актор Майкл Дуглас. Він, як посол доброї волі ООН, підтримує Україну та українців.

Приїзд Майкла Дугласа був повʼязаний із Самітом перших леді та джентльменів, що був організований першою леді України Оленою Зеленською.

Лауреат премії “Оскар” Майкл Дуглас приїхав в Україну з важливою місією та зміг відвідати памʼятні місця Києва. Актор зробив світлини на тлі Андріївської церкві, а поряд із ним в цей час був його син.

Гості на власні очі змогли побачити розбиту російською ракетою дитячу лікарню “Охматдит”, відвідати Національний музей України, піднятися на пʼєдестал монументу “Батьківщина-мати”.

Вже після повернення додому Дуглас зізнався, що його вразили не тільки краєвиди Києва, але й наш національний Гімн. Під час свого виступу американський актор зізнався, що почув Гімн України і назва його “потужним”.

Він настільки зворушливий, настільки сильний – зазначив Дуглас. – І так яскраво висловлює, якою надзвичайною є ваша країна

Майкл Дуглас розповів про враження від українського Гімну та скуштував національну кухню
Майкл Дуглас розповів про враження від українського Гімну та скуштував національну кухню

Цьогорічний Саміт перших леді та джентльменів в Україні був присвячений безпеці дітей. Майкл Дуглас на заході поділився враженнями від Києва. За словами актора – його вразили архітектурні композиції міста, а ще цікавий історичний факт про те, що Київ був збудований набагато раніше, аніж Москва. Про це йому розповіли в Києво-Печерській Лаврі.

До речі, відразу після приїзду до Києва Майкл Дуглас скуштував традиційну українську кухню. Годував почесного гостя відомий кулінар Євген Клопотенко – у власному ресторані, розташованому безпосередньо в центрі української столиці. Зірковий американський актор високо оцінив український борщ із салом.

Нові статті

Схожі статті

Українські зіркові пари: Сумська розкрила таємницю ідеального шлюбу з Борисюком. Та чи дійсно він такий?

Ольга Сумська та Віталій Борисюк, подолавши зради та труднощі, зберегли своє кохання і з великим задоволенням відсвяткували срібне весілля. Як сформувалась взірцева пара?

“Починається нове життя в Києві”: 45-річна Полякова провела “рум-тур” своєю квартирою після капремонту

Оля Полякова володіє не лише заміським маєтком, а й власною квартирою в центрі Києва - співачка розповіла про свої наміри жити тепер там і показала ремонт.

+1 учасник є! Відома співачка подала заявку на участь у Нацвідборі на Євробачення-2025 – шанси України

Тільки перший день подачі заявок, а вже є зареєстровані - хто з відомих співачок вже встиг зареєструватись на Нацвідбір на Євробачення-2025. Подробиці.

“Попередній досвід”: Тімур Мірошниченко розповів, чому його старша донька пішла в 1 клас аж у 8 років

Ведучий Тімур Мірошниченко розповів, як його названа донечка Ангеліна адаптується в школі та чому дівчинка пішла в 1 клас лише у 8 років. "Один Факт" розповість більше деталей про її шкільне життя.