Їй вже 10: екс-дружина Володимира Кличка розсекретила, чому їх донька не хоче відвідувати школу в Європі

Американська акторка Хайден Панеттьєрі розповіла цікавий факт про 10-річну доньку Каю. Дівчинка народилась в шлюбі зірки із українським спортсменом Володимиром Кличком.

Колишня наречена українського боксера Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі розповіла дещо цікаве про їх спільну доньку Каю. Зараз дівчинці вже виповнилось 10 рочків і вона… не хоче відвідувати школу в Європі.

Американська знаменитість в розмові із журналістами іноземного видавництва People розповіла, що маленька донька дуже схожа на неї саму. І хоча зараз дівчинка живе разом із зірковим батьком-спортсменом – із мамою вони добре спілкуються.

Ця маленька дівчинка пішла в мене – зазначила Панеттьері

Зірка американського кіно мала на увазі не тільки янгольську зовнішність дівчинки, але й деякі риси особистості. Одного разу Хайден побачила, як маленька Кая грає в школі на різдвяні свята. Жінку вразило те, що донечка більш зацікавлена у тому, аби згуртувати навколо себе інших діточок, аніж в тому – чим займається вона сама.

Володимир Кличко із донькою
Володимир Кличко із донькою

Я тоді подумала – ось це моя дитина – розповідала Хайден

До речі, колишня дружина Володимира кличка вважає, що їх спадкоємиця має бути режисером. За своїм характером дівчинка дуже скромна і не любить, коли на заняття в школу її возять… на човні.

Кайя не бажає виділятись серед своїх однокласників. І тому відвідування нової школи в Європі їй не подобається сам через те, що всіх дітлахів батьки привозять на машинах чи автобусах. Водночас донька Володимира Кличка змушена через особливості місця проживання добиратися до школи на човні по воді.

Хайден Панеттьєрі розповіла, чому донька Володимира Кличка не хоче навчатись
Хайден Панеттьєрі розповіла, чому донька Володимира Кличка не хоче навчатись

Хайден Панеттьєрі пригадала одну розмову із батьком доньки, Володимиром Кличком. Одного разу вона спитала колишнього чоловіка – чому Кайя не бажає відвідувати європейську школу. У відповідь спортсмен сказав:

Чому-чому… Я тобі поясню, чому. Тому що деякі її друзі їздять до школи на автобусі, деяких дітей привозять їх батьки чи няні. А Кайя не любить ходити до школи, бо їй туди потрібно пливти на човні

Панеттьєрі розповіла, що така позиція донечки здалася їй смішною. Водночас вона, як мама – дуже цінує бажання Кайї бути як всі діти її віку.

Нові статті

Схожі статті

Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла

Чому не можна спати під місячним світлом: вчені розсекретили несподівану причину його впливу на людину

На думку багатьох експертів – щоб нічний сон був максимально якісним, потрібно на ніч зашторювати вікна в спальній кімнаті. Для виробництва гормону сну потрібно, щоб навкруги панувала темрява.

Кохала одного, одружена з іншим: Ольга Сумська розповіла подробиці особистого життя з Паперним і Борисюком

Історія кохання Ольги Сумської з Євгеном Паперним та Віталієм Борисюком — від бурхливих почуттів і зрад до збереження дружніх зв'язків та міцного щастя в новому шлюбі.

Дружин було 4: 68-річний Олексій Вертинський не холостяк, як думають всі, а розлучений вдівець (ФОТО)

Український актор театру і кіно та Народний артист України Олексій Вертинський мав насичене особисте життя. Талановитий чоловік чотири рази пробував всерйоз побудувати стосунки із жінками.