“Один про котиків, інший про собак”: “Укрпошта” анонсувала випуск колекції марок – батальйон “Пухнасті”

"Укрпошта" анонсувала випуск нової колекції марок, присвячених пухнастим домашнім улюбленцям. Коли саме презентують набір і куди спрямують кошти від продажу? Про це розповість "Один Факт".

“Укрпошта” зробила анонс випуску нової колекції марок. Вона буде називатись Батальон “Пухнасті”, а присвятять її пухнастим улюбленцям, які товаришують з українськими захисниками.

Про випуск нових марок “Батальон “Пухнасті”” повідомила українським філателістам прес-служба компанії “Укрпошта”. Згідно із наданою інформацією – усі кошти, що будуть виручені від продажу марок, спрямують на допомогу українським притулкам для тварин.

Всього “Укрпошта” випустить 2 блоки поштових марок. Один із них буде присвячено виключно котикам, інший – собачкам. Малюнки пухнастих тваринок створила для компанії художниця Наталія Кохаль.

Нова колекція марок від Укрпошти
Нова колекція марок від Укрпошти

В повідомленні прес-служби зазначено, що поштовий випуск “Батальон Пухнасті”” буде благодійним. Усі марки будуть продаватись у відділеннях, а отримані гроші направлять притулкам для тварин. В наш час такі заклади дуже потребують благодійної допомоги, адже багато тварин зі всієї України залишились безхатченками і втратили своїх господарів.

Усі два блоки марок надійдуть у продаж 26 вересня.

Нова колекція марок від Укрпошти
Нова колекція марок від Укрпошти

До речі, презентація нових поштових марок стала для “Укрпошти” вже доброю традицією.

Наприклад, в серпні 2024 року компанія презентувала українцям нову марку під назвою “Все буде UA”. Символіка та творчий концепт цієї марки був створений відомим автором-художником Микитою Тітовим.

Нова колекція марок від Укрпошти
Нова колекція марок від Укрпошти

Нова марка була присвячена 33-й річниці української Незалежності. Щодо презентації її дизайну, то його представили українцям на Всесвітній день філателії, який відбувся 19 серпня. Відповідальною за запуск марки “Все буде UA” назначили одну з провідних філателістичних компаній світу. Ця марка була виконана у формі української карти та в жовто-блакитних кольорах.

Нові статті

Схожі статті

Очі татуся Юрка, посмішка – від матусі Катрусі: 54-річний Горбунов показав підрослого сина Іванка

Вихідні – чудовий привід присвятити вільний час родині і провести його з улюбленими дітьми. Наприклад, Юрій Горбунов минулої суботи після робочого тижня влаштував відпочинок із старшим сином.

Володимир Ревізорович: 39-річний Остапчук перевтілився в Ольгу Фреймут на відпочинку з вагітною Полтавською

Вова Остапчук на вихідних поїхав відпочивати за місто. Посеред чудової місцевості із велетенськими соснами з ним була і кохана Катя Полтавська. В номері готелю чоловік перевтілився в… Ольгу Фреймут.

Секрети чистоти: 7 неймовірних способів використання звичайної кухонної соди для ідеального прибирання!

Сода - універсальний засіб, який допоможе вам підтримувати чистоту та свіжість у вашому домі! Відкрийте для себе прості та ефективні способи її використання.

Сезонна страва осені – швидко та легко! Як приготувати гарбузовий крем-суп з того, що завжди є під рукою

Приготуйте смачний гарбузовий крем-суп за простим рецептом! Ідеальна осіння страва, яка зігріє вас та порадує неповторним смаком і ароматом. Спробуйте зараз!