Не Усик, не Віталій Кличко і не Тайсон Фʼюрі. Названий кращий супертяж XXI століття: хто він?

Популярний британський портал Give Me Sport створив рейтинг найкращих важкоатлетів XXI століття. Перше місце в ньому зайняв українець. Однак це не Олександр Усик, і не Віталій Кличко.

Авторитетний британський портал Give Me Sport, який займається оглядом спортивних подій, назвав найкращого в світі важкоатлета XXI століття. Ним став не Тайсон Фʼюрі, не Віталій Кличко і не Олександр Усик. Однак фанатам боксу не слід впадати у відчай. Адже найкращим все одно виявився українець.

Володимир Кличко став найкращим важковаговиком XXI століття
Володимир Кличко став найкращим важковаговиком XXI століття

Отже, першу позицію в рейтингу британського видання зайняв український важковаговик Володимир Кличко. За увесь період спортивної карʼєри боксер зміг виграти 23 поєдинки за титул чемпіона світу.

Друге місце в цьому ж рейтингу дісталось ще одному відомому українцю – діючому чемпіонові світу за версіями WBO, IBO, WBA, WBC 37-річному Олександру Усику.
Почесне третє місце зайняв головний цьогорічний суперник Усика Тайсон Фʼюрі.

Олександр Усик став другим в рейтингу найкращих важковаговиків 21 століття
Олександр Усик став другим в рейтингу найкращих важковаговиків 21 століття

Брат лідера рейтингу Володимира Кличка Віталій, який вже декілька років працює на посаді мера української столиці, міста Києва – посів четверте місце в цьому рейтингу.

В десятці найвидатніших спортсменів-боксерів XXI століття опинились окрім вищеназваних особистостей британець Ентоні Джошуа, Леннокс Льюіс, Джозеф Паркер та Даніель Дюбуа.

До речі, Тайсон Фʼюрі, який в травні 2024 року програв українцю Олександру Усику – розповів про людину, яка його й досі хвилює. За словами важкоатлета, цією людиною є той самий Олександр Усик. Справа в тому, що наприкінці весни він взяв на себе сміливість та переміг британського боксера-професіонала. Від того часу Фьюрі позбавився спокою та сподівається відстояти свою честь у матчі-реванші, який відбудеться в грудні 2024 року.

Тайсон Фʼюрі зайняв третє місце в рейтингу найкращих важкоатлетів XXI століття
Тайсон Фʼюрі зайняв третє місце в рейтингу найкращих важкоатлетів XXI століття

Тайсон Фʼюрі зізнався, що ситуація з перемогою Усика його й досі непокоїть. Адже він залишив його без перемоги, відібрав її в нього та відвіз до України.

Нові статті

Схожі статті

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.