Вже з 1 жовтня: “Нова пошта” збільшила тарифи. Скільки тепер коштує доставка посилок по Україні?

З 1 жовтня 2024 року "Нова Пошта" змінить тарифи на доставку посилок, документів та вантажів. Розповідаємо, кільки та що буде коштувати для українських клієнтів.

В прес-службі “Нової Пошти” повідомили про те, що вже з 1 жовтня 2024 року вартість доставлення посилки в Україні в середньому збільшиться на 10 гривень. Прейскурант від компанії загалом виглядатиме наступним чином:

  • документи: 65 гривень (до вартості включений фірмовий паперовий конверт);
  • посилка вагою до 2 кг (за умови доставлення в межах міста) – 60 грн.;
  • посилка вагою до 10 кг в межах міста: 90 кг;
  • посилка вагою до 30 кг в межах міста: 140 грн.

Окремий прейскурант компанія встановила для доставлення товарів:

  • до 2 кг – 80 гривень (раніше було 70);
  • до 10 кг – 110 гривень;
  • до 30 кг – 160 гривень.

Якщо вага вантажу перевищує 30 кг – то за доставлення в межах міста між відділеннями доведеться за кожен зайвий кг доплатити ще 50 копійок. Якщо транспортування відбувається між відділеннями по Україні – то за кожен зайвий кілограм доведеться заплатити додатково по 1 гривні.

Представники “Нової пошти” зазначили, що за понад 2 роки повномасштабного вторгнення зросла вартість енергоносіїв. Вони ж складають суттєву частину собівартості послуг “Нової Пошти”.

Нова Пошта змінила тарифи на свої послуги
Нова Пошта змінила тарифи на свої послуги

Водночас компанія скасувала оплату за деякі платежі. Зокрема, прибрали комісію за оголошену вартість, яку раніше брали за повернення посилок.

В заяві “Нової Пошти” йдеться про те, що одночасно із підвищенням тарифів вони впроваджують і нові технології та покращують надання послуг.

Підвищення тарифів дозволить компанії продовжити надавати свої послуги та створювати українцям можливості для швидкого отримання посилок в будь-якому регіоні країни.

Нова Пошта змінила тарифи на свої послуги
Нова Пошта змінила тарифи на свої послуги

До речі, в середині минулого літа відділення “Нової Пошти” відкрилося у французькому місті Ніцца. Там клієнти мають змогу отримати посилки, документи та вантажі вагою до 100 кг.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.