Заплутався в кущах та подзвонив усім, хто б міг допомогти: як 19-річний мешканець Ужгороду став героєм мереж

Дивовижна історія трапилась із 19-річним мешканцем міста Ужгорода. Все почалось з того, що він знайшов на своєму шляху густенькі кущі. А ось чим завершились пригоди парубка – читайте далі.

У четвер, 10 жовтня, на околицях міста Ужгорода трапилася дивовижна пригода. Один із мешканців – 19-річний хлопець заплутався в кущах. Достеменно невідомо, чому саме він опинився посеред густих хащів, але суть історії не в цьому.

Юнак під час подорожі по ужгородським кущам підвернув ногу. Через це йому не вдалось вибратись звідти самостійно. Прес-служба Головного управління ДСНС України у Закарпатській області розкрила деталі історії.

За словами представників прес-служби — хлопчина підвернув ногу, не зміг вибратись самостійно та з переляку почав дзвонити та благати про допомогу усі екстрені служби, які йому тільки на думку прийшли. Дивовижна пригода сталася в мікрорайоні Садовий міста Ужгорода.

ДСНС прийняли виклик юнака та за вказаними координатами направили місцевих гірських рятувальників. Фахівцям вдалося деблокувати хлопця, а далі його передали працівникам екстрених медичних служб для ретельного огляду.

19-річний мешканець Ужгороду заплутався в кущах та викликав всі екстренні служби
19-річний мешканець Ужгороду заплутався в кущах та викликав всі екстренні служби

Історія мешканця Ужгороду, оприлюднена на сторінці ДСНС Закарпатської області – викликала велику хвилю коментарів та різноманітну реакцію соціальних мереж.
Під публікацією головного управління ДСНС України на Закарпатті зібралась велетенська купа кумедних і не дуже коментарів. Один із користувачів соціальної мережі Facebook припустив, що хлопчина вирішив перейти кордон через кущі.

19-річний мешканець Ужгороду заплутався в кущах та викликав всі екстренні служби
19-річний мешканець Ужгороду заплутався в кущах та викликав всі екстренні служби

Ужас! Мамина сльозинка підвернув ногу? Як він вижив до 19 років? – написала користувачка Марина Мікович

Діти зовсім не пристосовані до життя… Бубочка… Таке, якби на нього крокодил напав – залишила свій коментар під дописом Тетяна Ердег

Закарпатський Рапунцель – ось такою фразою відреагував на новину користувач Василь Сулятицький

Ще одна читачка зауважила, що ДСНС так і не опублікували фото парубка, заплутаного в кущах. В представництві їй відразу надали відповідь:

Користувачі відреагували на історію про хлопця, який заплутався в кущах
Користувачі відреагували на історію про хлопця, який заплутався в кущах

Кущі не виглядали особливо фотогенічно, тож – були проти фотосесії

Нові статті

Схожі статті

Що стало з 5 українськими зірками, які втратили дітей: Ада Роговцева, Віктор Павлік, Ліза Глінська і ще 2

Життя з важкою ношею може торкнутись не тільки звичайних українців, але й зірок. Хто із відомих людей пережив своїх дітей та йде з цим тягарем далі – читайте про це в матеріалі "Одного Факту".

Покращення у фінансах та хвиля позитиву: 5 знаків Зодіаку в другій половині жовтня спіймають удачу за хвіст

Друга половина жовтня 2024 року стане неймовірно вдалою для 5 знаків Зодіаку. Кого чекатиме покращення у фінансах, а хто – впіймає удачу за хвіст? Прогноз астрологів розповість усі подробиці.

Оксана Білозір відповіла вдові Яремчука: “Хто така Дарина? Вона – дружина Назарія Яремчука. Я – артистка”

Нещодавно співачка Оксана Білозір піддала критиці фільм, створений родиною Назарія Яремчука. Відповідь від його другої дружини Дарини не забарилася, але Білозір все одно залишилась при своїй думці.

Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".