Україну засипає снігом: перший сніг у Кременчуці в 2023 році – Фоторепортаж

Україну засипає снігом: перший сніг у Кременчуці в 2023 році – Фоторепортаж.

Перший сніг – радісна подія для найменший українців, можна дістати санчата та сніжколіпи, а для птахів Кременчука навпаки все ускладняється, потрібно шукати їжу, тож звертаємося до місцевих: “Мешканці Кременчука, наповнюйте годівнички горішками та кашами”.

Перший сніг в місті Кременчук / Фото: редакція Один факт
Перший сніг в місті Кременчук / Фото: редакція Один факт

Населення в Кременчуці: приблизно 219 022, зараз багато переселенців, особливо зі Сходу, а також із Запоріжжя та Харкова. Перший сніг у 2023 році в місті Кременчук тільки випав – 20 листопада, мінус мінімальний, тому річка Дніпро ще не застигла. 

Дніпро в Кременчуці 2023 та сніг / Фото: редакція Один факт
Дніпро в Кременчуці 2023 та сніг / Фото: редакція Один факт

Рік, коли заснували Кременчук: 24 серпня 1991 рік. Серпень – це важливий місяць, не тільки для України, а і для цього чудового міста в Полтавській області.

Є цікавий запит в Google “Кому належить Кременчук?”. Про що це? Звісно, що мова йде про бізнес міста, робочі місця. Так ось, підприємства Кременчука управляються Мирославом Балдісом та Костянтином Жеваго. 51% акцій бізнесу міста належать саме їм, але це не означає, що цим заможнім людям належить місто. Українці – вільні, тож Кременчук в першу чергу належить кременчужанам.

Сніг в Полтавській області в 2023 / Фото: редакція Один факт
Сніг в Полтавській області в 2023 / Фото: редакція Один факт

Чим відомий Кременчук: красиві парки, пляж біля Дніпра, ріка Псел, КрАЗ, ракетний удар по магазину Амстор.

Місто Кременчук 2023 / Фото: редакція Один факт
Місто Кременчук 2023 / Фото: редакція Один факт

КрАЗ – важливе підприємство Кременчука. Чому КрАЗ називають людожером? Цей знаменитий автомобіль використовується як у цивільних, так і у військових галузях. Однак, незважаючи на те, що КрАЗ – це всюдихід для складних умов, робота за кермом КрАЗу сама по собі дуже важка. Найчастіше робота на даній машині дуже сильно вимотувала водіїв, за що вантажівку прозвали “Людоїдом”.

Перший сніг в Україні / Фото: редакція Один факт
Перший сніг в Україні / Фото: редакція Один факт

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.