Погіршення погоди, а потім потепління: на що чекати українцям протягом тижня з 14 грудня. Прогноз погоди

В деяких областях України будуть пориви вітру 15-20 м/с та значні опади 14 грудня, але вже з понеділка в більшості областей буде потепління. Більш детальний прогноз погоди читайте в нашій статті.

В Українському гідрометцентрі повідомили, на яку погоду варто чекати українцям протягом тижня, починаючи з четверга, 14 грудня. За прогнозами спеціалістів, у четвер на території більшості областей буде хмарно, а в деяких регіонах – значні опади і доволі сильні пориви вітру.

Прогноз погоди на четвер, 14 грудня

Протягом дня спостерігатимуться помірні опади – мокрий сніг та дощ, на дорогах по всій країні, окрім південних областей, ожеледиця. Вночі на Закарпатті та в регіонах Карпатських гір, а також вдень у північно-східних областях очікуються значні опади.

Прогноз погоди на тиждень з 14 грудня
Прогноз погоди на тиждень з 14 грудня

Жителі України спостерігатимуть південно-східний вітер, що переходитиме на південно-західний, силою від 7 до 12 метрів на секунду. На Півдні, в Центрі та на Північному Сході країни варто очікувати пориви вітру швидкістю від 15 до 20 метрів на секунду.

Протягом дня температура на Закарпатті та в центральних областях – від +3 до +8, на Півдні України – від +8 до +13 градусів.

Прогноз погоди на подальший тиждень

В центральних областях температура впаде на вихідних – вночі падатиме до -3, а вдень підніматиметься до -2, максимум підніметься до 0. Але з понеділка буде потихеньку підніматися: +1, +2 та +4 вночі та +3, +4 і +6 вночі та вдень від понеділка до середи відповідно. За вікном залишатиметься хмарна погода, з невеликими опадами з понеділка та невеликого прояснення в середу. Пориви вітру до 14 м/с від четверга падатимуть – до 11 м/с, 10 м/с і 8 м/с в п’ятницю, суботу та неділю, а з понеділка до середи триматимуться в межах 5-6 м/с.

На Сході країни варто очікувати чималі опади протягом п’ятниці, які майже зійдуть на “ні” на вихідних. Пориви вітру спадуть від 10-12 м/с до 7 м/с в понеділок, а температура, яка всь тиждень не піднімалася вище 0, з понеділка становитиме від -1, +1 та +3 вночі до +1, +2 та +7 вдень до середи відповідно.

В західних областях також варто очікувати потепління з понеділка – разом із помірними опадами та поривами вітру в 13-14 м/с. Але в середу погода проясниться, температура вночі становитиме +3, а вдень підніметься до +8, день буде ясним, без опадів та з помірним вітром швидкістю в 7 м/с.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.