Чи варто чекати на негоду: синоптики спрогнозували погоду на Різдво 2023 в найбільших українських містах

Синоптики склали прогноз погоди в Україні на Святвечір та Різдво, які з цього року святкуються за новоюліанським календарем – 24 і 25 грудня. Читайте детальніше далі в статті.

На Різдвяні свята цього року очікукується відносно тепла погода, морози вдарять всього в декількох областяг. Також українці можуть очікувати на збільшення кількості снігу за вікном.

Погода на Різдво 2023 у Києві

На Святвечір (неділя, 24 грудня) прогнозуються дощі зі снігом. Температура вдень буже від +3 до +5, а вночі – від +2 до +1. Вітер швидкістю до 7 м/с буде з Заходу.

На Різдво (25 грудня, понеділок) очікується легкий дощ, вдень температура сягатиме від +5 до +6, а вночі опуститься до 9 градусів. Вітер дме з Південного Заходу, швидкість – 6 м/с.

Синоптики спрогнозували погоду на Різдво в найбільших українських містах
Синоптики спрогнозували погоду на Різдво в найбільших українських містах

Погода на Різдво 2023 у Харкові

На Святвечір буде крапати нерясний дощ, температура 5-6 градусів тепла вдень та +2 градуси вночі, західний вітер швидкістю в 7 м/с.

Різдво буде хмарним, але без опадів. Вдень температура 1-2 градуси тепла, вночі опуститься до нуля, а вітер – південно-західний до 6 м/с.

Погода на Різдво 2023 в Одесі

На Святвечір очікується невеликий дощик, вдень температура 4-5 градусів тепла, вночі – +5, західний вітер швидкістю до 12 м/с.

На Різдво буде невеликий дощ із незначним похолоданням – вдень температура впаде до 3-4 градусів тепла, вночі – +3, з північним вітром швидкістю до 9 м/с.

Синоптики спрогнозували погоду на Різдво в найбільших українських містах
Синоптики спрогнозували погоду на Різдво в найбільших українських містах

Погода на Різдво 2023 у Львові

На Святвечір у місті буде морозно та сніжитиме. Температура вдень -2 градуси, вночі впаде до -1. Також буде західний вітер з поривами до 11 м/с.

На Різдво буде хмарна погода без опадів. Температура вдень -4, вночі -7 із західним вітром з швидкістю до 5 м/с.

Погода на Різдво 2023 у Дніпрі

На Святвечір в місті буде невеликий дощ, вдень температура сягатиме +6, вночі +2, із західним вітром швидкістю до 8 м/с.

На Різдво буде похмуро, вдень температура буде +2, вночі +1, із вітром з Північного Заходу швидкістю до 8 м/с.

Нові статті

Схожі статті

Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла

Чому не можна спати під місячним світлом: вчені розсекретили несподівану причину його впливу на людину

На думку багатьох експертів – щоб нічний сон був максимально якісним, потрібно на ніч зашторювати вікна в спальній кімнаті. Для виробництва гормону сну потрібно, щоб навкруги панувала темрява.

Кохала одного, одружена з іншим: Ольга Сумська розповіла подробиці особистого життя з Паперним і Борисюком

Історія кохання Ольги Сумської з Євгеном Паперним та Віталієм Борисюком — від бурхливих почуттів і зрад до збереження дружніх зв'язків та міцного щастя в новому шлюбі.

Дружин було 4: 68-річний Олексій Вертинський не холостяк, як думають всі, а розлучений вдівець (ФОТО)

Український актор театру і кіно та Народний артист України Олексій Вертинський мав насичене особисте життя. Талановитий чоловік чотири рази пробував всерйоз побудувати стосунки із жінками.