“Наступні два дні буде холодно”: представник компанії YASNO закликав заощаджувати електроенергію

На Україну насуваються великі морози і снігопади. Найближчими днями в країні буде прохолодно і сніжитиме. Енергетики попереджають про необхідність економії електричної енергії.

В наступні 2 дні в Україні буде вирувати негода. На країну сунуть снігопади, в деяких регіонах вже добряче засніжило, та й морози обіцяють не маленькі.

Тому енергетики попередили українців про необхідність заощадження електричної енергії. Особливо це стосується пікових годин: з 8 до 11 години ранку і з 17 до 23 години вечора.

Укргідрометцентр попередив українців про погіршення погодних умов
Укргідрометцентр попередив українців про погіршення погодних умов

Саме такий спосіб заощадження дозволяє зменшити навантаження на магістральні мережі.

“Укренерго” давно радить українцям обмежувати споживання електрики і не вмикати потужну електричну техніку саме в ці пікові години.

Водночас керівник енергетичної компанії YASNO Сергій Коваленко на своїй сторінці у Facebook звернувся до громадян України з проханням про економію електричної енергії.

 

Наступні два дні буде холодно – повідомив Коваленко

Він супроводив свій допис скришотом прогнозу погоди на понеділок і вівторок для міста Києва.

З нього видно, що в перші дні новго тижня температура повітря вночі буде опускатись до позначок в – 13°… -14°. Вдень температурні позначки будуть трохи підвищаться – до -10°… -7°.

Звісно, під час січневих морозів українцям хочеться тепла і затишку в оселі. Тому, приходячи з роботи – громадяни починають вмикати електричні пиилади для обігріву, користуються іншою потужною електричною технікою (наприклад, бойлерами, мікрохвильовими пічами).

Сергій Коваленко закликав попри холоди з розумом використовувати електричні прилади і знизити споживання електрики в пікові години зранку і ввечері.

Давайте допоможемо один одному – закликав керівник YASNO своїх співгромадян.

В найближчі дні Україну очікує різке погіршення погодних умов. Синоптики призначили цій негоді перший рівень небезпеки і попередили українців про ожеледь, підтоплення і зимові хуртовини.

В південних областях України 8 січня очікується ожеледь і налипання мокрого снігу. Одещина буде потерпати від поривів вітру на рівні,15-20 м/с вдень.

В центрі країни та на сході вируватимуть хуртовини і снігопади. На дорогах – ожеледиця, тому водіям слід бути обережними і по можливості не виїзжджати в ці дні взагалі.

В багатьох регіонах України 8, 9 і 10 січня погіршаться погодні умови
В багатьох регіонах України 8, 9 і 10 січня погіршаться погодні умови

А ось в Чернігівській області синоптики найближчими днями чекають на підтоплення. Там встановлено помаранчевий рівень небезпеки. Укрогідрометцентр попереджає про ймовірне порушення транспортного сполучення з деякими поселеннями через підтоплення.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?