На Україну сунеться нова хвиля морозів до -18 градусів: у якій області буде найхолодніше? Прогноз погоди

На жаль, найближчим часом на українців чекає похолодання. Детальний прогноз погоди в Україні на 20-23 січня читайте далі у статті – дізнайтеся, де будуть найсуворіші морози.

Цими вихідними по всій території України почне падати температура повітря, “плюсова” збережеться лише в південниї областях. Чекати на потепління найближчим часом точно не варто – повідомляє Укргідрометцентр.

Прогноз погоди в Україні на 20 січня

По всій Україні очікується дощ та мокрий сніг. Тепла погода зберігатиметься на півдні, а саме в Криму – температура буде 4-6 градусів тепла. На Запоріжжі та Луганщині будуть 1-3 градуси тепла, а на Донеччині та Херсонщині від 0 до 2 градусів тепла.

У Чернігівській області температура вночі впаде до -8 градусів, а в Сумьській та Львівській областях очікується похолодання до -7. У Києві протягом дня зберігатиметься хмарна погода з температурою до -2 градусів.

Друга половина січня знову “підморозить” українців: прогноз погоди в усіх областях України на 20 січня

Прогноз погоди в Україні на 21 січня

По всій Україні очікується похолодання: на Одещині зберігатиметься температура до +3 градусів вдень, на Миколаївщині, Херсонщині, Запоріжжі та в Криму до +1 градуса. Погода обіцяє бути хмарною з проясненнями та без опадів, а в Сумьскій, Харківській та деяких центральних областях буде трохи сніжити.

Вночі майже по всій Україні очікується похолодання до -5 – -7 градусів, а на Чернігівщині до -8.

Друга половина січня знову “підморозить” українців: прогноз погоди в усіх областях України на 21 січня

Прогноз погоди в Україні на 22 січня

З понеділка морози “закріпляться” у північних областях, а в західних областях очікується потепління. Також українцям варто чекати на хмарну погоду з проясненнями та без опадів.

+1 градус тепла вдень буде в Криму, на Одещині, Миколаївщині, Херсонщині та Запоріжжі, а найтепліша погода буде у Львові – до +3. Північ України захоплять аномальні морози: у Сумській області до -18 градусів, у Чернігівський, Харківській та Полтавській областях температура повітря вночі впаде до -11 і -15.

Друга половина січня знову “підморозить” українців: прогноз погоди в усіх областях України на 2 січня

Нові статті

Схожі статті

Тіна Кароль назвала співака з найкращим голосом у всій Україні: він її зачарував, і вона цього не приховує

Тіна Кароль назвала імʼя популярного українського співака, який вразив її дівоче серце своїм неймовірним тембром голосу. Заради цього голосу артистка навіть наважилась заспівати із ним дуетом.

“Я не заробляв”: Тімур Мірошниченко зізнався, що раніше він жив за рахунок дружини, з якою у нього 4 дітей

Тімур Мірошниченко є успішним чоловіком, але щоб до цього прийти він мав певні складнощі: чому шоумен жив за рахунок своєї дружини Інни, з якою понад 6 років разом.

Величезна тераса, басейн та дизайнерський інтерʼєр: Лілія Ребрик показала, як виглядає її розкішний маєток

Незважаючи на власну квартиру в Києві, телеведуча Лілія Ребрик надає перевагу заміському будинку: як виглядає двоповерховий маєток із величезною територією?

Українська Леді Гага “ризикує” стати тещею: донька Камалії Мірабелла вже має залицяльника – хто він (ФОТО)

Співачка Камалія знов поїхала на зустріч із доньками-двійнятами. 10-річні Мірабелла та Арабелла зраділи смаколикам від мами. Згодом зʼясувалось, що в однієї із сестер… зʼявився залицяльник. Хто це?